Α. Νικολούλη: ”Δεν αφήνω τα νούμερα, να με κάνουν ”νούμερο”!

Η γνωστή ρεπόρτερ, Αγγελική Νικολούλη, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα ”Real News”, μίλησε για την πορεία της κι έδωσε τις δικές της συμβουλές. Εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια, παραμένει στην κορυφή, κάτι το οποίο η ίδια αποδίδει στην μεθοδική δουλειά. ”Δεν κάνουμε ένα σόου, προσπαθούμε να εμβαθύνουμε στην ουσία και να έχουμε αποτέλεσμα, χωρίς αυτό να θίγει τους τηλεθεατές”, είπε για την ακρίβεια.

Η ίδια έχει κινδυνέψει πολλές φορές κι έχει δεχθεί απειλές. Κατά καιρούς της έχουν συμβεί διάφορα, όπως σπρώξιμο από τις σκάλες και απειλή με όπλο με σιγαστήρα. Παρόλα αυτά, δεν φοβήθηκε καθόλου, γιατί αν είχε φοβηθεί, θα είχε τελειώσει. ”Το ότι δεν αφήνω τον φόβο να με επηρεάζει, με κρατάει σε εγρήγορση”, είπε η ίδια.

Στα πρώτα της βήματα, όπως ανέφερε, δεν την βοήθησε κανείς, αντίθετα μπήκε μόνη της έχοντας στόχο το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. ”Ο δρόμος ήταν ανηφορικός και με πολλά εμπόδια, αλλά τα κατάφερα!” Επιπλέον, δήλωσε πως παρακολουθεί τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά δεν τα αφήνει να κάνουν και την ίδια ”νούμερο”. Τόνισε πως αν επηρεαστεί κάποιος από αυτά σε βαθμό κακουργήματος, θα σβήσει και ως άνθρωπος και σαν επαγγελματίας.

Πριν από δύο χρόνια, όπως αποκάλυψε, μείωσε τον μισθό της κατά 30% και πρόσφατα μείωσε για δεύτερη φορά τις αποδοχές της στο 40%. Σχετικά με την πορεία της στο ALTER και το πόσο εύκολο θα της ήταν να φύγει από εκεί, η κυρία Νικολούλη είπε: ”Προβλήματα υπάρχουν και στις καλύτερες οικογένειες, κι ειδικά τον τελευταίο καιρό, αυτά διογκώθηκαν. Βοηθάω κι εγώ με τον τρόπο μου το κανάλι και δεν θα το εγκαταλείψω σε μια δύσκολη στιγμή. Αν τα προβλήματα όμως, εμποδίσουν την απόδοση της δουλειάς μου, τότε το θέμα θα τεθεί αλλιώς.”

Τέλος, όσον αφορά στα τηλεοπτικά προϊόντα, η ίδια είπε χαρακτηριστικά: ”Από τη στιγμή που κάποιοι καναλάρχες, καλοί τιμονιέρηδες, επέλεξαν μακρινά ταξίδια σε άγριες θάλασσες, θα πρέπει να φροντίσουν να είναι γερά τα σκαριά τους, για να μην μπάσουν νερά και βουλιάξουν”!

Read More

And More