Νίκος Οικονομόπουλος: “Ο άντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι, έτσι ειμαι, δεν αλλάζω”

Πριν λίγες μέρες προκάλεσε με τη δήλωση στο “Όλα Μπιπ” για το πως θέλει η γυναίκα να είναι… “πιο κάτω από τον άντρα”. Τώρα μιλώντας στο TLIFE αποκαλύπτει πως “αυτός είναι και δεν αλλάζει”, αλλά και ότι δεν πρόκειται να πει κάτι διαφορετικό για την εικόνα που έχει για τους ρόλους των δυο φύλων…

Πού τον συναντήσαμε; Σε γνωστό στέκι στο Κολωνάκι μαζί με την Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν την πρεμιέρα στο Fever…

Μάθε όλα όσα μας είπε…

Τι έχει αλλάξει στη φετινή συνεργασία σας με την Δέσποινα;

Πέρα από τα μαλλιά μου δεν έχει αλλάξει κάτι άλλο. Είμαι ο ίδιος. Με την Δέσποινα είχαμε καιρό να βρεθούμε, τώρα βρεθήκαμε πάλι και είμαστε πιο έτοιμοι φέτος. Πλέον συνεχίζουμε την γνωριμία μας και την εξελίσσουμε και σε επαγγελματικό επίπεδο και σε προσωπικό.

Δύο τόσο μεγάλα ονόματα είναι εύκολο να έχουν την ίδια κατεύθυνση και σύμπνoια;

Άμα δεν έχουν κόμπλεξ και ανασφάλεια εννοείται.

Πείτε μας λίγα λόγια για το καινούριο σας album;

Από ό,τι γνωρίζω οι πωλήσεις ήταν πολύ καλές και αυτή ήταν από τις πιο καλές δουλειές που έχω κάνει και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο.

Η δήλωση που κάνατε για το πως θέλετε να είναι η γυναίκα ενόχλησε κάποιους…

Όλα αυτά που γράφτηκαν δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που πιστεύω εγώ. Και οι δύο άνθρωποι και ο άντρας και η γυναίκα έχουν τον δικό τους ρόλο. Για να υπάρξει μια ισορροπία θεωρώ πως ο άντρας πρέπει να έχει το πάνω χέρι, εγώ είμαι από αυτούς τους άντρες. Εγώ έτσι είμαι και δεν αλλάζω. Η γυναίκα έχει άλλο ρόλο και παίρνει άλλες αποφάσεις.

Συνέντευξη: Πωλίνα Γιαννακούρα

Read More

And More