Ν. Μουτσινάς: ”Όλοι έχουν τρελαθεί με τον Τρύφωνα, αλλά ήρεμα!”

Ο Νίκος Μουτσινάς, που πάνω από όλα δηλώνει ηθοποιός και perfomer, σε συνέντευξη που έδωσε στο ”HELLO”, μίλησε αρχικά για την Ελένη Μενεγάκη, την Ζέτα Μακρυπούλια, το ”Dancing…” και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Σχετικά με την συνέντευξη της Ελένης Μενεγάκη στο ”Life&Style”, ο Νίκος ανέφερε: ”Μου άρεσε πολύ η ατάκα με τα ”κομματάκια” που έχασε μέσα στα χρόνια με τον Γιάννη Λάτσιο. Ήταν πολύ ωραία που μίλησε. Δεν απάντησε, μίλησε. Ήταν απόφασή της να μιλήσει. Δεν πιέστηκε να το κάνει.”

Πώς του φαίνεται φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια σαν παρουσιάστρια και πώς ο Τρύφωνας Σαμαράς; ”Πολύ δυνατό καστ! Η Ζέτα, είναι πιο ”Ζέτα”, πιο ο εαυτός της! Ο Τρύφωνας μου αρέσει, γιατί είναι χαρούμενος κι έχει μια παιδικότητα που τη χρειάζεται αυτό το σόου: ”να μην είναι όλα ”στημένα” και σοβαρά. Απλώς, έχουν τρελαθεί όλοι με τον Τρύφωνα, αλλά ήρεμα! Έχει εξαφανιστεί και η μισή Ιαπωνία, παιδιά!”

Ποια είναι η άποψή του για την Μπήλιω Τσουκαλά; ”Έχει ένα δικό της χώρο, με τους δικούς της κανόνες και τις δικές της λειτουργίες. Είναι μια ”χίπισσα”, που δεν την ”απορρόφησε” το σύστημα!”

Τι έκανε τον Νίκο να χάσει 15 κιλά; ”Το σοκ των 99,6 κιλών. Δεν υπήρξα ποτέ πιο παχύς. Για εμένα τον ίδιο έχασα τα κιλά. Εξάλλου, δεν κάνω καριέρα με το σώμα μου. Έκανα και παλιότερα δίαιτες, αλλά τις εγκατέλειπα. Τώρα το πήρα σοβαρά και τα κατάφερα! Θέλω να χάσω ακόμη πέντε κιλά.”

Τι στάθηκε αφορμή για να ξεκινήσει την ψυχανάλυση; ”Οι δύο θάνατοι των πολύ αγαπημένων μου ανθρώπων. Έχασα έναν παππού και μια γιαγιά που ήταν σαν γονείς μου. Θύμωσα με αυτό που έγινε, στεναχωρήθηκα.”

Διάβασε περισσότερα στο ”HELLO” που κυκλοφορεί!

Read More

And More