O λυράρης N. Γωνιανάκης εξηγεί τι συνέβη το βράδυ που τον πυροβόλησαν!

Λίγο έλειψε να χάσει την ζωή του ο γνωστός λυράρης Νίκος Γωνιανάκης. Ο δράστης που του επιτέθηκε του έριξε 3 σφαίρες όπου η μία ήταν στον καρπό του χεριού του.

Ο ίδιος μιλάει στην εφημερίδα “Espresso” και εξηγεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ : “Ήμουν στη σκηνή όταν ένα παλικάρι που καθόταν από κάτω και έπινε κούπες με την παρέα του, μου έκανε νόημα να πάω κοντά να με κεράσει ένα ποτό. Του έγνεψα ότι δεν μπορούσα να αφήσω την σκηνή και ύψωσα το ποτήρι μου στην υγειά του. Στη συνέχεια ο νεαρός μου ζήτησε να του παίξω ένα τραγούδι μου, την “Τουρκάλα”. Του έγνεψα και πάλι ναι. Μετά από λίγο λοιπόν έπαιξα το τραγούδι, όχι μία αλλά αρκετές φορές. Δεν ξέρω τι έγινε και άρχισε να κάνει άσχημες χειρονομίες προς εμένα και μάλιστα μου έδειχνε πως θα με πυροβολήσει. Δεν έδωσα σημασία και μόλις τελείωσα το πρόγραμμά μου κατέβηκα από το πάλκο. Τότε ήρθε από πίσω μου και άρχισε να με βρίζει.”

“Αφού τελείωσα το πρόγραμμά μου γύρω στις 6 το πρωί πήγα να πάρω το αυτοκίνητό μου. Με το που βγήκα από την πόρτα του μαγαζιού αυτός ο κύριος ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και άρχισε να πυροβολεί. Αμέσως έτρεξα προς το μαγαζί. Αυτός συνέχισε να ρίχνει. Το αίμα πλημμύρισε το χέρι μου και ενώ προσπαθούσα να ξεφύγω από τις σφαίρες συνέχισε να ρίχνει. Ήταν αποφασισμένος να με σκοτώσει!” είπε στο τέλος.

Στο πλευρό του βρίσκεται διαρκώς η σύζυγός του ενώ είναι μεγάλη η αγάπη και η συμπαράσταση των θαυμαστών του από όλη την Ελλάδα!

Read More

And More