Νίκος Ορφανός – Αντιγόνη Παφίλη: Το άλμπουμ του γάμου τους και όσα έγιναν σε αυτόν!

Απρόσμενος γάμος έγινε χθες στην Κρήτη με τον ηθοποιό Νίκο Ορφανό να παντρεύεται την καλή του και δημοσιογράφο, Αντιγόνη Παφίλη.

Οι δυο τους κράτησαν χαμηλούς τόνους ενώ η μοναδική καλεσμένη όπως περιγράφει η νύφη στον ιστιότοπο the machine, όπου και γράφει, ήταν η Victoria Hislop.

Tακτοποιώντας πολύ γρήγορα τα γραφειοκρατικά που χρειάζονται στην Κρήτη, τα πάντα ήταν έτοιμα για τον δικό τους… Δεκαπενταύγουστο.

/

“Δυο στέφανα από πλανόδιο μικρόπωλητή σε αγροτουριστικό φεστιβάλ του χωριού, ένα καλάθι ξεροτήγανα και έτοιμα όλα!! Και επειδή είμαι και λάτρης της ανακύκλωσης λαμπάδες από το γάμο του κουμπάρου- Θοδωρή Παπαδουλάκη με όλη τη θετική ενέργεια αυτού του ανθρώπου και της οικογένειας του! Και έγινε κουμπάρος με την αξία του παρακαλώ!!! Τόσες τυχαίες συναντήσεις μέσα σε ένα καλοκαίρι μόνο τυχαίες δεν είναι!!

Ένα άσπρο φόρεμα ΖΑRΑ, μια ανθοδέσμη με αγριολουλουδα και στάχυα εξ Αθηνών, να την κουβαλά η αδερφή στο αεροπλάνο, άσπρη κορδέλα στα μαλλιά, ξεροτήγανα και ένα παλιό κρασί.. Και να σου και οι Ρώσοι τουρίστες στο μοναστήρι, μάρτυρες στο γάμο μας!!”, περιγράφει μεταξύ άλλων η Αντιγόνη.

/

/

“Είναι μια απόφαση ζωής και αυτή τη στιγμή θες να τη θυμάσαι. Καλό λοιπόν είναι να τη θυμάσαι όπως εσύ θες. Και η αλήθεια είναι ότι όλο το λαιφστάιλ των προηγούμενων ετών μας ώθησε σε ακρότητες! Μέχρι και δάνειο άκουγες να παίρνουν προκειμένου να κάνουν ένα γάμο, όπως “έπρεπε” να κάνουν για να ανταποδώσουν ένα σωρό υποχρεώσεις! Για να παρουσιάσουν μία εικόνα καθόλα ψεύτικη, αφού από το μακιγιάζ μέχρι και τη διακόσμηση, τίποτα δεν παρέπεμπε στην πραγματική απλότητα του μυστηρίου!”

/

/

Read More

And More