Νίκος Βουρλιώτης: Παρουσίασε νέα σειρά κοσμημάτων, με την σύζυγό του Όλγα, στο πλευρό του!

Ένα νέο εγχείρημα ξεκινά ο Νίκος Βουρλιώτης, μια σειρά κοσμημάτων, της οποίας η παρουσίαση έγινε την Κυριακή σε γνωστό εμπορικό των βορείων προαστίων. Στο πλευρό του φυσικά ήταν και η σύζυγός του Όλγα Καρπαθάκη.

Συγκεκριμένα το ελληνικό brand κοσμημάτων HONOR και το μουσικό συγκρότημα GOIN THROUGH παρουσίασαν τη νέα επετειακή συλλογή κοσμημάτων HONOR GOIN’ THROUGH, η οποία αποτελεί φόρο τιμής στην εικοσαετή δισκογραφία του δημοφιλέστερου hip hop συγκροτήματος της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Ο τίτλος της μαρτυρά λοιπόν την πρόθεση: Honor = Τιμή. Τιμή σε ένα μουσικό συγκρότημα που ξεκινώντας πριν 20 χρόνια πρωτοστάτησε στην διάδοση της hip-hop κουλτούρας στην Ελλάδα και σήμερα συνεχίζει να δημιουργεί και να προκαλεί με τον αιχμηρό του στίχο.

Φανερά επηρεασμένοι από την urban culture και το street style, ο δημιουργός της HONOR Μάνος Χανιώτης σε συνεργασία με τον αρχηγό των GOIN THROUGH, Νίκο «NiVo» Βουρλιώτη δημιούργησαν μια συλλογή κοσμημάτων η οποία αποτελείται από 7 μενταγιόν, δανειζόμενη στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη ζωή και τη φιλοσοφία του συγκροτήματος. Ο σχεδιαστής χρησιμοποίησε λοιπόν τη φανέλα του μπάσκετ και τη στρατιωτική ταυτότητα, σήματα κατατεθέν της κουλτούρας της hip hop και RnB σκηνής.

Δες φωτογραφίες

Ο Νίκος Βουρλιώτης με τη σύζυγό του Όλγα Καρπαθάκη
/

/

/

Ο ΝiVo και η Λάουρα Νάργες, η οποία βρέθηκε στο εμπορικό κέντρο με τον σύντροφό της
/

/

Read More

And More