Ο Καπουτζίδης γράφει ρόλο για την Δούκισσα Νομικού!

Η συνεργασία τους στο “Just the 2 of us” ήταν πολύ καλή και οι δυο τους εξομολογήθηκαν πως πέρα από συνάδελφοι έχουν γίνει και φίλοι. Ο λόγος για τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Δούκισσα Νομικού,.που η συνεργασία τους φαίνεται ότι δεν θα σταματήσει στι παιχνίδι τραγουδιού.

“Ο Γιώργος σκέφτεται σοβαρά να γράψει ένα ρόλο πάνω στην Δούκισσα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν και με την Ζέτα Μακρυπούλια”, λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του στο περιοδικό “People”.
Ο γνωστός ηθοποιός – σεναριογράφος, μπορεί να είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι μερτά το “Παρά Πέντε” δεν σκέφτεται να ξαναγράψει τηλεοπτικό σενάριο,όμως, η Δούκισσα φαίνεται πως έγινε η μούσα του. Το μόνο που μένει να μάθουμε είναι αν θα της γράψει σενάριο για τη γικρή ή τη μεγάλη οθόνη.
Η χημεία, μάλιστα, μεταξύ τους είναι πολύ καλή, που οι δυο τους κάνουν συχνά παρέα. “Ο Γιώργος την λάτρεψε γιατί η Δούκισσα είναι ένα υπέροχο παιδί, χαμηλών τόνων με πολύ καλή ψυχή”, ανέφερε άνθρωπος της παραγωγής και πρόσθεσε: “Κάνουν συχνά παρέα. Παίζουν επιτραπέζια και γενικά ο Γιώργος και στον αέρα της εκπομπής την ενθάρρυνε όσο μπορούσε”.

Read More

And More