Ν. Γερμανού – Γ. Νινιός: Δύο μήνες ερωτευμένοι!

Ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του νέου της συντρόφου είναι τους τελευταίους δύο μήνες η Ναταλία Γερμανού. Η παρουσιάστρια του Alpha έχει σχέση με τον ηθοποιό Γιώργο Νινιό. Παρόλο που η ίδια δεν θέλει να μιλάει ανοιχτά για αυτό και προσπάθησε από την πρώτη στιγμή να την προστατέψει, το επιβεβαίωσε εμμέσως πλην σαφώς!

“Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δύο. Έχουμε καιρό να δούμε τη Ναταλία τόσο χαρούμενη”, αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ! άνθρωπος από το κοντινό της περιβάλλον. Σύμφωνα με το περιοδικό το ζευγάρι περνά τα βράδια του είτε στο σπίτι της παρουσιάστριας είτε στο σπίτι του ηθοποιού ενώ αποφεύγουν τις κοσμικές εξόδους.

Η πρώτη φορά που τους απαθανάτισε μαζί ο φωτογραφικός φακός του OK! ήταν όταν ο αγαπημένος της την επισκέφτηκε μαζί με έναν συνάδελφό του στο μαγαζί που δουλεύει ως dj σο Κολωνάκι.

Η επιβεβαίωση της σχέσης ήρθε μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας στον «Sfera» όταν ο Βασίλης Δρυμούσης την τσίγκλισε να σχολιάσει τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν.

Εκείνη αρνούνταν πεισματικά να το κάνει, βάζοντας συνεχώς… τραγούδια αλλά δεν παρέλειψε να πει το εξής: “Δεν πρόκειται να σχολιάσω ένα περιοδικό που αγαπώ και μάλιστα με διευθυντή που είναι πολύ καλός φίλος. Αλλά θα πω μόνο ένα πράγμα στο ατελιέ: “στις γυναίκες κάντε όσο photoshop θέλετε, στους άντρες όχι. Σε μένα σβήστε τα όλα, αλλά όταν ο άλλος είναι τόσο γοητευτικός, δεν μπορείς να τον κάνεις έτσι με το photoshop. Τους άντρες μην τους ξε-ξε-ξεσκίζετε με το photoshop!””

Διάβασε περισσότερα στο OK! που κυκλοφορεί

Read More

And More