Νίνο – Τάμτα: Ξεσήκωσαν χθες το βράδυ το κοινό! Δες φωτογραφίες

Πανικός έγινε χθες το βράδυ στη live εμφάνιση του Νίνο και της Τάμτα σε γνωστό club. Ο λόγος για το μεγάλο πάρτυ του “Ρυθμού 9,49”, στο οποίο ο Νίνο παρουσιάσε το νέο του τραγούδι.
Από νωρίς επικρατούσε το αδιαχώρητο στο “Dream City”, όπου βρέθηκαν οι θαυμαστές των γνωστών τραγουδιστών για να τους απολαύσουν από κοντά και να διασκεδάσουν μέχρι το πρωί.

Πρώτος στη σκηνή ανέβηκε ο ράπερ Tus, ξεσηκώνοντας το κοινό με το νέο του τραγούδι, που ακούγεται από το καλοκαίρι στα ραδιόφωνα. Τη σκυτάλη έδωσε στην Τάμτα που με την θετική της ενέργεια και την εκκεντρική της εμφάνιση έμεινε πολυ ώρα πάνω στη σκηνή και ξετρέλανε τους θαμώνες.

Λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα, το χρονόμετρο άρχισε να μετράει αντίστροφα και στη σκηνή ανέβηκε o Νίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής παρουσίασε τη νέα του επιτυχία στο μεγάλο πάρτυ και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού. Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα με τίτλο “refren”, που υπογράφει ο Φοίβος.

Ο Νίνο μπορεί πριν λίγες μέρες αποχώρησε απο το νυχτερίνο κέντρο ”FIX”, η διάθεσή του όμως για τραγούδι και επαφή με τον κόσμο ήταν πολύ έντονη. Ο ίδιος έκανε μια δυναμική εμφάνιση και με πολύ διάθεση χάρισε ένα υπέροχο show στο κοινό που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Μάκης Πουνέντης, Τάμτα


Τάμτα

Ράπερ TUS


Εκρηκτική εμφάνιση της Τάμτα


Ο Νίνο αποθεώθηκε στη σκήνη!


Ερμηνεύει το νέο του τραγούδι!


Ο TUS στη σκηνή

Read More

And More