Νίνο: “Βρήκα το άλλο μου μισό και… μπορώ να με φανταστώ με οικογένεια!”

Για τα δέκα χρόνια που βρίσκεται στις νυχτερινές πίστες, την οικογένεια και τον έρωτα μίλησε ο Νίνο σε μια ειλικρινή συνέντευξη που θα συζητηθεί πολύ.
“Αν με δεις εμένα με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου σε εξώφυλλο με τη συγκατάθεσή μου, την ίδια στιγμή ο Θεός που μας ακούει να ξέρει πως θα πρέπει να πάω στην Κόλαση. Έτσι όπως με ρώτησες όμως, να ποζάρω, όχι να με τραβήξουν, παρά τη θέλησή μου σε μια έξοδο”, είπε χαρακτηριστικά στο “Down Town”.
Μιλώντας για τον έρωτα αποκάλυψε πως είναι πάρα πολύ καλά. “Ποτέ δεν ήμουν τόσο καλά”, ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας: “Ναι, το βρήκα το άλλο μου μισό. Και αυτό συμβαίνει μία φορά σε αυτή τη ζωή. Δεν θα σου ξαναπώ ότι το βρήκα”.
Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε έτοιμος να κάνει οικογένεια: “O σκοπός όλων των ανθρώπων είναι να προσέχει ο ένας τον άλλο και να δημιουργήσουν οικογένεια. Ναι, μπορώ να με φανταστώ με οικογένεια, γιατί να μη νιώθω έτοιμος. Αυτή η χαρά που σου δίνει ένα παιδί όταν γεννηθεί δεν συγκρίνεται με τίποτα. Βλέπω τους φίλους μου που έχουν κάνει παιδιά και κλαίνε από χαρά. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Λένε για κάποιον που κάνει οικογένεια ότι χάθηκε. Μα χάθηκε γιατί έχει όλη τη ζωή στα χέρια του. Δεν υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από την οικογένεια”.
Τι πιστεύει ότι βοήθησε στην πορεία του στο τραγούδι;
“Ευχαριστώ τον Θεό που ζω, που είναι καλά η οικογένειά μου και που μου έχει δώσει τη δυνατότητα να υπηρετώ τον κόσμο της μουσικής. Τώρα μπορεί να μας διαβάσουν διάφοροι που κάνουν σχόλια και να πουν “υπηρετείς τη μουσική, είσαι ταγμένος λες στη μουσική …κι έχεις πει αυτές τις μαλακίες;”. Για κάποιους τα τραγούδια μου είναι τραγικά. ΟΚ. Αλλά εγώ δεν είμαι επαγγελματίας τραγουδιστής. Είμαι εραστής της τέχνης. Δεν μετέτρεψα το χόμπι μου σε επάγγελμα. Απλά με πληρώνουν για την αγάπη μου”.
Ποιοι είναι οι φόβοι του;
“Μικρός κινδύνευα συνέχεια. Δεν φοβόμουν καθόλου. Κανέναν και τίποτα. Τώρα; Φοβάμαι και τη σκιά μου. Έχω πρόβλημα”.
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Read More

And More