Νίνο: “Νιώθω μαγικά που θα γίνω πατέρας”

Ο φρεσκοπαντρεμένος Νίνο ήθελε να ζήσει μια ζωή σαν παραμύθι και σίγα σιγά το όνειρο του πραγματοποιείται…Ο τραγουδιστής που πρόσφατα τον είδαμε στο δημαρχείο της Κηφισίας να παντρεύεται με την καλή του, Χρυσή Βαρδινογιάννη και σε λίγους μήνες θα κρατάει στην αγκαλιά του το πρώτο τους παιδί, μίλησε στο ΕΓΩ για όλα!

Εδώ και λίγες μέρες τραγουδάτε σε έναν ιστορικό χώρο, στo Rex. Πως αισθάνεστε;

Αισθάνομαι δέος, γιατί μέσα από το “Rex” έχουν περάσει ιστορικά ονόματα. Είναι μεγάλη τιμή μου που βρίσκομαι σ΄ αυτόν τον χώρο.

Είναι ιδιαίτερο να συνεργάζεστε με την Άντζελα Δημητρίου;

Καθόλου. Είναι τεράστια χαρά μου, γιατί είναι τόσο μεγάλη η ιστορία της.

Πιστεύετε ότι ακόμα περισσότερο σήμερα, η μουσική είναι αυτή που δίνει δύναμη στον κόσμο;

Βέβαια. Αν βάλεις ένα ωραίο τραγούδι να ακούσεις, δεν χαλαρώνεις για τρία-τέσσερα λεπτά;

Σε λίγους μήνες θα γίνετε πατέρας. Πως αισθάνεστε;

Είναι μαγικό. Θα μπορώ να μιλήσω καλύτερα όταν έρθει το μωράκι μας στο σπίτι την πρώτη μέρα, γενικότερα το πρώτο διάστημα.

Ονειρεύεστε πως θα είναι το μωράκι σας; Φαντάζομαι η αναμονή μέχρι να έρθει στον κόσμο είναι ένα πολύ ευχάριστο διάστημα…

Τα σκέφτομαι όλα. Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Όσοι έχουν κάνει οικογένεια, το ξέρουν. Ήθελα, όμως, να τα κάνω όλα στο χρόνο τους. Δεν ήθελα να φτάσω σαράντα πέντε χρονών και να μην έχω προχωρήσει οικογενειακά. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη ζωής.

Ονειρευόσασταν πάντοτε να κάνετε οικογένεια;

Βέβαια. Είμαι πολύ ρομαντικός. Τα θέλω όλα, όπως είναι στα παραμύθια.

Ποιο είναι το δικό σας παραμύθι;

Επειδή είμαι μουσικός, γράφω στίχους βρίσκω πάντοτε μια…έξοδο κινδύνου στη μουσική, όπως και στην οικογένεια μου, όπου υπάρχει τεράστια αγάπη μεταξύ μας.

Περάσατε ποτέ δύσκολα στη ζωή σας;

Εννοείται. Πέρασα δύσκολα στα πάντα! Προσωπικά, επαγγελματικά…Έζησα, επίσης θέμα ζωής και θανάτου.

Υπήρξαν στιγμές που νιώσατε πιεσμένος από τη δημοσιότητα και αναφέρομαι στην εικόνα που σας “πλάσαραν” τα μέσα ενημέρωσης.

Στα πρώτα έξι- επτά χρόνια που ήμουν στη δισκογραφία “έτρωγα” μόνο πόλεμο. Οι ίδιοι άνθρωποι έρχονται και μου λένε τώρα: “Τι κάνεις αδελφέ;” Δυστυχώς πρέπει να κάνεις πόλεμο για να κάνεις νούμερα. Αυτό όμως, δεν είναι σωστό.

Τι τους απαντήσατε;

Δεν απαντάω. Ξέρετε, η άποψη μου είναι αληθινή. Δεν θα κρύψω τίποτα, όπως κρύβουν όλοι, επειδή είμαι στη δημοσιότητα αυτήν τη στιγμή. Δεν θα κόψω κάτι, για να φανώ καλός άνθρωπος. Εγώ είμαι αυτός. Όλοι βγαίνουν στη δημοσιότητα και προσπαθούν να το παίξουν καλά παιδιά. Αυτοί που το παίζουν καλά παιδιά νομίζει ο κόσμος ότι είναι κιόλας. Είναι κακά παιδιά και οι άλλοι που θεωρούνται “κακά παιδιά” είναι ακριβώς το αντίθετο. Υπάρχει μια αδικία. Παντού είναι λάθος άνθρωποι σε λάθος θέσεις, από την κυβέρνηση μέχρι το..σούπερ μάρκετ.

Πόσο σας έχει αλλάξει ο γάμος; Νιώθετε πως έχει αλλάξει η καθημερινότητα σας;

Είναι ευλογία. Νιώθω πολύ τυχερός.

Διαβάστε περισσότερα στο ΕΓΩ

Read More

And More