Κ. Λέχου: “Με σταματάνε στο δρόμο και με ρωτούν γιατί πέθανα στο “Νησί”!”

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε σήμερα η Κατερίνα Λέχου. Η πρωταγωνίστρια από το “Νησί” μίλησε για το ρόλο της στη σειρά, το θέατρο, αλλά και τα ξεσπάσματα των ανθρώπων.

“Συνέχεια, ακόμα και σήμερα σκέφτομαι να σκοτώσω άνθρωπο. Σε ποιον άνθρωπο δεν περνάει αυτή η σκέψη. Επειδή είμαι μεγάλη φαν του “Νονού” ποτέ δεν σκεφτόμουν να κάνω εγώ το φόνο, εγώ περνούσα απʼ έξω και το έβλεπα… Ο άνθρωπος είναι το χειρότερο θηρίο από όλα. Μία πολύ λεπτή κλωστή χωρίζει τη λογική από την τρέλα. Μία πολύ μικρή στιγμή χρειάζεται για να ξεφύγεις”, αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Η ίδια μίλησε για την τέχνη και το θέατρο και ανέφερε ότι μια θεατρική παράσταση πρέπει να σου θέτει ερωτήματα. “Όχι να σου δίνει απαντήσεις. Τις απαντήσεις τις βρίσκεις μόνος σου στο σπίτι σου. Αυτό είναι που λέμε συγκίνηση, σε βάζει σε κίνηση η παράσταση”, δήλωσε.
Για το ψυχικό βάρος που κουβαλάει ύστερα από κάθε παράσταση, σημείωσε το εξής: “Είμαι σκουπίδι μετά την παράσταση. Πεινάω και δεν μπορώ να μασήσω. Πονάει όλο το κορμί μου. Έχω και το όπλο, το οποίο είναι βαρύ και αληθινό και κάθε Τετάρτη πάω να κάνω φυσικοθεραπείες για να επανέλθω”.
Τέλος, η ίδια εξομολογήθηκε πως η ανταπόκριση του κόσμου όσον αφορά τον ρόλο της Ελένης Πετράκη που υποδύεται στο “Νησί” είναι πολύ συγκινητική. “Μου κάνουν επιθέσεις στο δρόμο για το “Νησί” και με ρωτάνε γιατί πέθανα. Τους εξηγώ πως αυτός ήταν ο ρόλος. Αλλά είναι πολύ συγκινητικό”, ανέφερε.

Read More

And More