Δραματικές στιγμές για τον ηθοποιό από το “Νησί”. Κατέρρευσε μπροστά στα παιδιά του

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης έγινε ευρέως γνωστός χάρη στον πρωταγωνιστικό του ρόλο στην σειρά “Το Νησί” όπου υποδύονταν τον ταβερνιάρη. Κινδύνεψε να χάσει το σπίτι του, έφτασε στιγμή που δεν είχε να πληρώσει καν το γάλα των δύο ανήλικων παιδιών του, βρισκόταν στα δικαστήρια με γερμανική εταιρία για μια διαφήμιση και όλα αυτά τον οδήγησαν σε λιποθυμικό επεισόδιο μπροστά στα παιδιά του.

Ο Γρηγόρης Ορφανουδάκης, μιλώντας στην εφημερίδα Espresso μοιράστηκε τις πολύ άσχημες εμπειρίες της τελευταίας περιόδου της ζωής του.

Μια μέρα κι ενώ έκανε baby sitting στον 2,5 ετών γιο του και στην τετράχρονη κορούλα του δεν άντεξε και και λιποθύμησε. Τα δύο του μωρά παιδιά σοκαρισμένα και με δάκρυα στα μάτια προσπάθησαν να τον συνεφέρουν. Όταν συνήλθε, κάλεσε μόνος του ασθενοφόρο, άφησε τα παιδιά στους γείτονες και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”.

Ο ηθοποιός μάλιστα περιγράφει πόσο σοκαρισμένα και φοβισμένα είναι μέχρι σήμερα τα παιδιά του λέγοντας πως η μικρή του κόρη τον ρωτάει συνεχώς: “Μπαμπά θα έρθει να σε ξαναπάρει το ασθενοφόρο;”. Και συνεχίζει: “Τα παιδιά μου έζησαν μια άσχημη εμπειρία όπως κι εγώ. Φαντάζομαι πώς έζησαν την εμπειρία να με παίρνει το ασθενοφόρο και να βλέπουν τον μπαμπά τους πάνω σε φορίο. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα πήρα στα χέρια μου μετά από δύο μήνες. Έδειξαν ότι δεν πάσχω από την στεφανιαία νόσο αλλά από αρτηριακή υπέρταση που είναι αποτέλεσμα όλων όσων υπέστην”.

“ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΓΑΛΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ”
“Όλο αυτό τον καιρό δεχόμουν πιέσεις οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές. Οι εταιρίες πολλές φορές δεν μας πληρώνουν και πολλές φορές με φθάνουν στο σημείο να μην μπορώ να πάρω γάλα στα παιδιά μου. Όλα αυτά με οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα”, λέει ο γνωστός ηθοποιός.

Μέσα σε όλα αυτά ευτυχώς έσωσε το σπίτι του που απειλούσαν να το πάρουν οι Γερμανοί διότι χρωστούσε στην γερμανική δικαιοσύνη το 50% από ένα παράβολο για τη δικάσιμο που είχε κάνει στους Γερμανούς.

Να θυμηθούμε ότι ο ηθοποιός πρωταγωνιστούσε σε μια γερμανική διαφήμιση και στην οποία διαφήμιζε ελληνικό ούζο. Η συμφωνία τους ήταν συγκεκριμένα χρήματα για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα προβολής της διαφήμισής. Όμως, οι Γερμανοί συνέχιζαν να προβάλουν την διαφήμιση εν αγνοία του, και όταν ο ηθοποιός το έμαθε τους πήγε δικαστικώς.

Read More

And More