Η Miranda από το SATC εμφανίζεται με ξυρισμένo κεφάλι και σοκάρει!

Την γνωρίσαμε ως Miranda Hobbes μέσα από την αγαπημένη σειρά Sex and the City. Μία δυναμική γυναίκα που διεκδικεί αυτό που θέλει. Κάπως έτσι είναι και στην ζωή της! Η Cynthia Nixon δεν φοβάται να είναι ο εαυτός ακόμα κι αν αυτό μπορεί να σοκάρει τους περισσότερους.

Σήμερα, τόλμησε και εμφανίστηκε στο Live With Kelly με ξυρισμένο κεφάλι! Η ηθοποιός στο Manhattan Theatre Club όπου υποδύεται μία καθηγήτρια ποίησης, την Vivian Bearing η οποία προσβάλλεται από καρκίνο. Για χάρη του ρόλου λοιπόν έκανε αυτή την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της. Με αυτό τον τρόπο περνάει πολύ ωραία μηνύματα στο κοινό γιατί μια γυναίκα που χάνει τα μαλλιά της δεν χάνει και την θηλυκότητα της.

Η Nixon κατάφερε ακόμη μια φορά να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Και για έναν ακόμη λόγο! Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε δημοσίως: ”Πρόσφατα έδωσα μια ομιλία σε ομοφυλόφιλο κοινό και μεταξύ άλλων μίλησα για το πώς ένας straight άνθρωπος, μπορεί στην πορεία να γίνει gay και τελικά να περνάει καλύτερα από πριν…”.

Και συνέχισε: ”Καταλαβαίνω πως, για πολλούς ανθρώπους, το να είναι γκέι δεν είναι δική τους επιλογή, αλλά στη δική μου περίπτωση υπήρχε το δικαίωμα της επιλογής. Έγινα γκέι από επιλογή!… Επίσης, νομίζω πως κάποιοι άνθρωποι πίστευαν ότι βρισκόμουν σε ένα ”σύννεφο” και δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι είμαι γκέι. Αυτό το θεώρησα προσβλητικό. Ήταν προσβλητικό και για μένα αλλά και για όσους άντρες υπήρξαν στη ζωή μου…”.

Ο δεσμός της με την Christine Marinori μετρά σχεδόν οχτώ χρόνια. Οι δυο τους ζουν μαζί στο Μανχάταν με τα δύο παιδιά της 45χρονης ηθοποιού, από τον πρώτο της γάμο ενώ στις αρχές περασμένου έτους ένα ακόμα μέλος ήρθε για να προστεθεί στην οικογένεια αυτή, αφού η 43χρονη σύντροφός της έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι.

Read More

And More