Δ. Νομικού: Αποκάλυψε αυτό που την κέρδισε στον Χ. Χολίδη!

Για τη νέα της τηλεοπτική στέγη, την ξαφνική της αγάπη για την μαγειρική και φυσικά τον Χρήστο Χολίδη μίλησε τον Πέτρο Κωστόπουλο η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια βρέθηκε εχθές καλεσμένη στην εκπομπή Βράδυ και εξήγησε γιατί λατρεύει την νέα της εκπομπή Laugh Attackt. Οι εκπομπές αυτές έχουν αφήσει ιστορία και γι’ αυτό έχει νόημα να τις ξαναθυμηθούμε” επισήμανε.

Όσο για τη ζωή της γενικότερα η Δούκισσα παρατήρησε πως το τελευταίο διάστημα “μεγάλωσε απότομα”! Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε “Νιώθω πως τον τελευταίο καιρό έχω ωριμάσει λίγο απότομα”! Εκεί φαίνεται θα οφείλεται και η ξαφνική αγάπη της για την κουζίνα, την οποία όπως λέει επισκέφτεται πολύ συχνά, προκειμένου να μάθει να μαγειρεύει για τα αγαπημένα της πρόσωπα. Παρόλα αυτά όπως ξεκαθάρισε δεν ήρθε ακόμη η ώρα να παντρευτεί.

Για τον εκλεκτό της καρδιάς της Χρήστο Χολίδη, η Δούκισσα ανέφερε για άλλη μια φορά πως είναι ένας άνδρας παλαιάς κοπής και κάτι τέτοιο της αρέσει. Επιπλέον δήλωσε πως εκείνο που την γοήτευσε ήταν η υπομονή και η επιμονή του. “Εγώ δεν είμαι κορίτσι που του αρέσουν τα βιαστικά… θέλω το χρόνο μου!”.

Read More

And More