Δ. Νομικού: Η εξομολόγηση για τον Χ. Χολίδη – “Ο χωρισμός ήταν επώδυνος!”

Για το χωρισμό της με τον Χρήστο Χολίδη μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά η Δούκισσα Νομικού ανακαλύπτοντας πως κάθε τέλος μιας σχέσης είναι επώδυνο. Στη συνέντευξή της μάλιστα στο περιοδικό “ΟΚ!” αποκάλυψε πως “έκλαψε” όταν χώρισε.
“Μόνο όμορφα πράγματα έχω να θυμάμαι από αυτή τη σχέση. Όταν κάτι τελειώνει, είτε σε ερωτική είτε σε επαγγελματική ή φιλική σχέση, πατάω delete και διαγράφω όλα τα αρνητικά. Θέλω όταν κοιτάω πίσω να έχω μόνο γλυκά συναισθήματα. Και δεν το λέω απλά για να το πω. Είμαι έτσι ως άνθρωπος. Είμαι αισιόδοξη και πιστεύω πως όλα στη ζωή μας γίνονται για κάποιο λόγο”, δήλωσε χαρακτηριστικά η Δούκισσα.

Αυτήν την περίοδο είναι ερωτευμένη;
“Περιμένω να έρθει στη ζωή μου ένας άντρας με Α κεφαλαίο. Περιμένω ένα πρίγκιπα με συναισθήματα”
Ήταν επώδυνος χωρισμός;
“Φυσικά. Κάθε χωρισμός είναι δύσκολος και κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να τον ξεπερνάει. Εγώ ήθελα να κάνω παρέα με τους φίλους μου και ταυτόχρονα έπεσα με τα μούτρα στη δουλειά. Η εργασιοθεραπεία σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η καλύτερη λύση”.

Έκλαψε;
“Εννοείται ότι έκλαψα, όχι όμως μπροστά σε άλλους. Συνήθως όταν δεν είμαι καλά ψυχολογικά πηγαίνω μια βόλτα στην παραλία κοντά στο σπίτι μου. Η θάλασσα είναι ο καλύτερος ψυχαναλυτής μου. Με ηρεμεί, με γαληνεύει, μου δίνει δύναμη. Ακόμα και όταν είναι φουρτουνιασμένη και σκάει με δύναμη πάνω στα βράχια, με διευκολύνει να βάλω σε μια σειρά τις σκέψεις μου. Τελευταία φορά ήταν την παραμονή του DWTS. Ήταν τόσο γαλήνια που με ηρέμησε αφάνταστα”.
Υπάρχει περίπτωση επανασύνδεσης;
“Συνήθως όταν τελειώνει κάτι, καλό είναι να μένει εκεί. Δεν θέλω να είμαι απόλυτη, αλλά δεν τα πάω καλά με τα πισωγυρίσματα. Θέλω όταν κλείνει ένας κύκλος, να κλείνει, για να μπορεί να ανοίξει ο επόμενος”.

Μάθε περισσότερα στο “ΟΚ!” που κυκλοφορεί!

Read More

And More