93 οι νεκροί της Νορβηγίας – “Όταν αποφασίσεις να χτυπήσεις, σκότωσε όσους πιο πολλούς μπορείς

Οι χειρότεροι φόβοι των νορβηγικών αρχών αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Ακόμη ένας από τους τραυματίες της διπλής αιματηρής επίθεσης της Παρασκευής υπέκυψε στα τραύματά του και έχασε τη μάχη για τη ζωή, ανεβάζοντας στους 93 τον αριθμό των θυμάτων.

Υπάρχουν όμως πολλοί ακόμη που δίνουν άνιση μάχη και όπως καθημερινά τονίζουν σωστικά συνεργεία και αστυνομία, ο απολογισμός του διπλού μακελειού θα είναι μεγαλύτερος. Όλα αυτά ενώ η Νορβηγία δεν έχει συνέλθει από το σοκ και τα δάκρυα συνεχίζουν να κυλούν στα μάτια όλων.

Στον καθεδρικό Ναό του Όσλο, το πρωί της Κυριακής, ράγισαν καρδιές στην επιμνημόσυνη δέηση για τους νεκρούς της χειρότερης επίθεσης που έζησε ποτέ η χώρα από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και της πιο αιματηρής σε ευρωπαϊκό έδαφος από την τρομοκρατική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου τον Ιούλιο του 2005.

Έξι συλλήψεις, ψάχνουν δυο κοντέινερ με χημικά
Από τη στιγμή που δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς ο Άντερς Μπέχρινγκ Μπρέιβικ, η αστυνομία της Νορβηγίας εξακολουθεί να ερευνά κάθε ενδεχόμενο.
Το μεσημέρι της Κυριακής, σε επιχείρηση σε σπίτι στο ανατολικό Όσλο, με τη συμμετοχή και ανδρών της αντιτρομοκρατικής ομάδας Δέλτα, οι αρχές συνέλαβαν ακόμη έξι άτομα.

Διάβασε περισσότερα στο newsit

Read More

And More