Πίσω στην κορυφή της σελίδας
07.07.2011 | 21:00

Ξάνθη: Μωρό κόντεψε να πεθάνει από ελαττωματικά υλικά σε νοσοκομείο

Ξάνθη: Μωρό κόντεψε να πεθάνει από ελαττωματικά υλικά σε νοσοκομείο
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως ένα νεογέννητο μωράκι κινδύνεψε να χάσει την ζωή του λόγω ελαττωματικού υλικού που τοποθετήθηκε στον ομφάλιο λώρο του, συγκεκριμένα ένα μανταλάκι.

Το μωράκι, το οποίο γεννήθηκε στις 25-06-2011, κόντεψε να χάσει την ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία εξαιτίας. Ευτυχώς, επενέβησαν οι μαιευτήρες και οι παιδίατροι προκειμένου να διακομιστεί στο Π.Ν. Αλεξανδρούπολης όπου και παρέμεινε για περίπου 10 μέρες.

Μία ημέρα μετά, παρόλο που κινδύνεψε μια ανθρώπινη ζωή, όπως τουλάχιστον καταγγέλλει το ΙΝΚΑ Ξάνθης, παρουσιάστηκε το ίδιο πρόβλημα και σε άλλα νεογέννητα. Το πρόβλημα ωστόσο έγινε γρήγορα αντιληπτό και τοποθετήθηκε δεύτερο μανταλάκι στον ομφάλιο λώρο και έτσι δεν χρειάστηκε τα παιδία να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι οι γιατροί του Νοσοκομείου είχαν ανακοινώσει πως υπάρχουν ελαττωματικά υλικά μεταξύ των οποίων είναι και τα μανταλάκια που παραλίγο να στοιχίσουν ανθρώπινες ζωές, φαίνεται όμως πως το νοσοκομείο δεν διέθετε οικονομικούς πόρους για να αγοράσει άλλα.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10