Τ. Νούσιας: Με την συντροφό μου έχουμε μια κορούλα, αλλά δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Το Νησί”, Τάσος Νούσιας με το αρρενωπό παρουσιαστικό μίλησε για τις “αλητείες” που έχει κάνει στο παρελθόν, το ρόλο του “προέδρου” στη σειρά και την συντροφό του.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως έχει μια κορούλα 2,5 ετών, αλλά δεν έχει επισημοποιήσει ακόμη τη σχέση του με την συντροφό του. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2005 στο training που έγινε για την παράσταση “Οι Αμαζόνες ξυπνούν”. “Ήμασταν ηθοποιοί απ’ όλο τον κόσμο και οι δυο μας βρεθήκαμε να κάνουμε το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Υπήρχε ένας αμοιβαίος ενθουσιασμός, που εξελίχθηκε σε έρωτα…”, δήλωσε στο περιοδικό “ΕΓΩ!” και πρόσθεσε: “Δεν έχουμε παντρευτεί, έχουμε όμως μια κορούλα 2,5 ετών και είμαστε συνοδοιπόροι στη ζωή”.
Όσον αφορά το γάμο, ο ίδιος είπε το εξής: “Κάποια στιγμή θα γίνει. Η μόνη μου ένσταση είναι η γραφειοκρατία που προηγείται του γάμου. Θα ήθελα ο γάμος να γίνει πολύ απλά, σε στυλ “βρήκα παπά, πήγα στην εκκλησία, χωρίς να φτιάχνω χαρτιά και να δηλώνω περιουσίες”. Τα υπόλοιπα είναι διαδικαστικά”.

Μιλώντας για το ρόλο που υποδύεται στο “Νησί”, ο Τάσος Νούσιας ανέφερε: “Ο πρόεδρος στο Νησί άρεσε ως ρόλος και στην πορεία “άνοιξε” σεναριακά, όπως αυτός της Ευγενίας, που δεν υπήρχε καθόλου στο βιβλίο της Hislop” και συμπλήρωσε πως το ενδιαφέρον του κόσμου γι’ αυτήν τη δουλειά του είναι μεγάλο. “Στο δρόμο με φωνάζουν “πρόεδρο”! Έχει πολλή πλάκα αυτό. Στην Κρήτη γίνονταν πολύ έντονα και σε συνδυασμό με την ντοπιολαλιά τους ήταν κάτι ξεχωριστό. Έχω ζήσει και εκδηλώσεις εξαιρετικού θαυμασμού. Με φράσεις όπως: “Σε ευχαριστούμε που υπάρχεις”. Είναι πολύ συγκινητικό”, δήλωσε.
Τέλος, ο ίδιος αποκάλυψε πως στο παρελθόν έχει κάνει “ασωτείες”, αλλά τώρα του αρέσει η απομόνωση. “Μέχρι τα 32 μου έκανα “αλητείες”. Λίγο πριν γνωρίσω την Μαρλένε, άρχισα να μαζεύομαι… Είμαι απομονωμένος, δεν θα με βρεις σε δεξιώσεις και γιορτές. Αν ξενυχτήσω μια βραδιά, διαλύομαι…”, πρόσθεσε.

Διάβασε περισσότερα στο “ΕΓΩ!” που κυκλοφορεί

Read More

And More