Χρ. Ντάφλα: Διαζύγιο για το μοντέλο μετά από 3 χρόνια γάμου!

Και επίσημα χωρισμένοι είναι το μοντέλο Χρυσάνθη Ντάφλα και ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Λούβαρης μετά από 3 χρόνια γάμου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, πρόκειται για μια απόφαση που πήραν μετά από ώριμη σκέψη κι ενώ καμία προσπάθεια επαναπροσέγγισης δεν ευοδώθηκε, προχώρησαν στην υπογραφή συναινετικού διαζυγίου.


Η είδηση του χωρισμού τους ξάφνιασε αφού δεν είχαν δώσει καμία αφορμή σύμφωνα με άνθρωπο του φιλικού τους περιβάλλοντος. Άλλωστε ο παραμυθένιος γάμος τους στο εξωτικό Μπαλί το 2011 δεν προμήνυε κάτι τέτοιο. Το τραγούδι “Forever and ever” του Ντέμη Ρούσσου που χόρεψαν στο πάρτι του γάμου κάθε άλλο παρά προφητικό ήταν.

Γνωρίστηκαν το 2008 μέσω κοινών φίλων. Μετά τις πρώτες συναντήσεις τους σένα ταξίδι τους για ολιγοήμερες διακοπές στην Κωνσταντινούπολη η σχέση τους είναι πλέον γεγονός και δηλώνουν φουλ ερωτευμένοι. Στις 17 Δεκεμβρίου 2010 η σχέση τους επισημοποιείται με αρραβώνα σε κλειστό κύκλο και το 2011 παντρεύονται.


Η κρίση στο γάμο τους άρχισε να επιδεινώνεται από τον περασμένο Οκτώβρη οπότε και αραίωσαν σημαντικά οι κοινές τους εμφανίσεις. Η ασυμφωνία χαρακτήρων είναι εκείνη που σφράγισε το τέλος μιας πενταετούς σχέσης. Πριν από λίγες μέρες η Χρυσάνθη μάζεψε τα πράγματά της και έφυγε από το σπίτι που μοιραζόταν με τον επιχειρηματία στα βόρεια προάστεια. Αυτή την περίοδο εξάλλου σπουδάζει τελειώνοντας το μεταπτυχιακό της στο BCA ενώ παράλληλα κάνει επιλεκτικές φωτογραφήσεις στο εξωτερικό. Όσο για τον Αλέξανδρο, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του, τα γνωστά μπαρ-εστιατόρια και αλυσίδες μαζικής εστίασης.

Διάβασε περισσότερα στο Πρώτο Θέμα.

Read More

And More