Πριγκιπικός αέρας στη Μύκονο! Γιατί επισκέφθηκε το νησί η αρραβωνιαστικιά του Αντρέ Κασιράγκι!

Άνω κάτω έκανε τη Μύκονο η μέλλουσα πριγκίπισσα Τατιάνα Ντομίνγκο! Ο λόγος για την αγαπημένη του πρίγκιπα Άντρε Kασιράγκι που βρέθηκε στο νησί των ανέμων και έβαλε φωτιά στα φωτογραφικά φλας. Η νεαρή καλλονή που είναι γόνος κολομβιανής καταγωγής και αναμένεται να παντρευτεί το 2013 τον πρωτότοκο γιο της Καρολίνας του Μονακό βρέθηκε για δουλειές στο νησί και απόλαυσε τις βόλτες της στα γραφικά σοκάκια.

“Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στη χώρας σας”, αποκάλυψε στο “Πρώτο Θέμα” της Κυριακής η νεαρή Τατιάνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Μου αρέσει η ambiance, ο κόσμος και το φαγητό της Μυκόνου. Εδώ έχω περάσει τα καλύτερα καλοκαίρια της ζωής μου”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τατιάνα πέταξε από το Λίβανο για Μύκονο με προγραμματισμένη πτήση αεροπορικής εταιρείας. Για λόγους ασφαλείας όμως, ήταν μυστικό ποια ήταν τα υπόλοιπα άτομα της παρέας. Μόνο όταν έστησε για μία εβδομάδα τη μοδάτη πραμάτεια της (χειροποίητα αντικείμενα φτιαγμένα σε καθέ μέρος του κόσμου με τους κανόνες του fair trade) αποκαλύφθηκαν οι συνταξιδιώτες της.

Συγκεκριμένα, την περασμένη Παρασκευή η Τατιάνα Ντομινγκό μαζί με την καλή της φίλη, Ντάνα Αλιχάνι, με την οποία έχουν δημιουργήσει τη δική τους εταιρεία μόδας με επωνυμία “Muzungu sisters”, τοποθέτησαν boutique στο ξενοδοχείο “Belveder”. Στο επίσημο opening, μάλιστα, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο. Ανάμεσα στους επώνυμους καλεσμένους ήταν ο Κώστας Καίσαρης, το ζεύγος Μαυρή, η Βάνα Δελούδη, η Φάνη Χαλκιά, η πριγκίπισσα της Σερβίας Αικατερίνη μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο, καθώς και τα μέλη της οικογένειας Κόκκαλη.
.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κολλητή της, Ευγενία Νιάρχου έκανε τους φωτογράφους να συμμετέχουν σε ένα κυνήγι κρυμμένου θησαυρού, αφού κάποιοι είπαν πως την είδαν στο event, ενώ άλλοι ανέφεραν ότι ήρθε στο νησί την επόμενη μέρα.

Read More

And More