Πίσω στην κορυφή της σελίδας
20.05.2013 | 07:01

Ντ. Παπαδημητρίου: "Είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός γάμου"!

Ντ. Παπαδημητρίου: Είμαι ανοιχτή στο ενδεχόμενο ενός γάμου!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Με αφορμή το νέο θεατρικό έργο που ανεβαίνει τον Ιούνιο, το "Hangover", με την υπογραφή του Αλέξανδρου Ρήγα, όπου θα παίξει το ρόλο του call girl, η Ντορέττα Παπαδημητρίου μίλησε στο ένθετο People του Πρώτου Θέματος για όλα!

Για τη ζωή της μετά το Dancing with the stars:
"Το Dancing ήταν μια πρωτότυπη και διαφορετική εμπειρία. Με βοήθησε στη δουλειά μου, στη σχέση μου με τον κόσμο και στο να ανακαλύψω κάποιες κρυμμένες δυνατότητές μου. Επίσης, μού άνοιξε επαγγελματικές πόρτες, που σχετίζονται με το χορό και το τραγούδι".


Για τα παιδιά της:
"Με τα παιδιά μου είμαι αυστηρή μόνο σε θέματα που αφορούν στη συμπεριφορά τους. Στο θέμα των υποχρεώσεων είμαι πιο χαλαρή... Είμαι τρυφερή στα όρια της βλακείας! Όταν είμαστε στο σπίτι είμαστε κυριολεκτικά ο ένας κολλημένος στον άλλον. Μπροστά στον κόμσο είμαστε πιο προσεκτικοί αφού είναι αγόρια και μπαίνουν στην εφηβεία".

Για τις δύσκολες φάσεις της ζωής της:
"Μαθήτρια ακόμη, βίωσα την υπερπροσπάθεια και τη στέρηση του πρωταθλητισμού, ενώ κάποια χρόνια αργότερα, λόγω της μητρότητας σε μικρή ηλικία, μού ήταν εξαιρετικά δύσκολη η προσαρμογή στη νέα ζωή. Στις δύσκολες στιγμές συγκαταλέγω και το διαζύγιό μου αλλά και το ατύχημα που είχε ο γιος μου πέρσι όταν έπεσε από το μπαλκόνι του εξοχικού μας... Το διαζύγιο αποτελεί σίγουρα κομβικό σημείο. Ποτέ η ζωή δεν θα είναι ίδια, ακόμη κι αν την ξαναφτιάξεις. Ωστόσο γίνεσαι ανθεκτικότερος.... Σήμερα όλο αυτό το έχω αφήσει πίσω μου κι έχω προχωρήσει μπροστά".

Για το ενδεχόμενο ενός νέου γάμου και άλλου παιδιού:
"Είμαι 33 ετών και μού αρέσει η συντροφικότητα με την ουσιαστική έννοια της λέξης αλλά δεν αγχώνομαι κιόλας. Είμαι ανοιχτή σε όλα τα ενδεχόμενα. Ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή.  (Ένα παιδί ακόμα θα το σκεφτόμουν) μόνο στην περίπτωση που θα ερωτευτώ πάρα πολύ και θα νιώσω για κάποιον άνθρωπο έντονα συναισθήματα. Αλλιώς δεν υπάρχει κανένας λόγος..."

Για το αν είναι μόνη της αυτόν τον καιρό: "Αποφεύγω να απαντώ σε τέτοιου είδους ερωτήσεις γιατί δεν θέλω να τροφοδοτώ σενάρια. Εκτός αν η σχέση μου είναι τόσο σοβαρή που οδεύει σε γάμο οπότε τα πράγματα είναι προφανή. Έχω δύο παιδιά και οφείλω να τα προστατεύω".Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10