Ασφαλισμένος στον ΟΑΕΕ πήγε να κάψει ζωντανή μία υπάλληλο, γιατί δεν έβγαινε η σύνταξη!

Σκηνές θρίλερ διαδραματίστηκαν στο υποκατάστημα του ΟΑΕΕ επί της οδού Σαρανταπόρου στα Πατήσια. Ένας ασφαλισμένος πάνω από 65 ετών μπήκε μέσα στο υποκατάστημα και αρχικά κάθισε στην σειρά του. ‘Ομως μέσα του έβραζε αφού σύμφωνα με πληροφορίες είχε καταθέσει πριν από 15 ημέρες τα χαρτιά του για σύνταξη και δεν είχε πάρει ακόμα απάντηση.

Η ώρα περνούσε και στην απόγνωσή του έβγαλε από μια τσάντα ένα μπουκάλι πετρέλαιο, πέρασε μέσα από τον γκισέ και αφού έδεσε μια υπάλληλο στην καρέκλα την περιέλουσε με πετρέλαιο, έριξε το υπόλοιπο και στον εαυτό του και έχοντας αναμμένο ένα αναπτήρα απειλούσε να αυτοπυρποληθεί.

Το συγκλονιστικό είναι οτι ενώ κάποιοι από τους ασφαλισμένους πρωταγωνίστησαν και “αφόπλισαν¨ τον δράστη παίρνοντάς του τον αναπτήρα από τα χέρια, κάποιοι άλλοι αρνούνταν να εγκαταλείψουν τον χώρο παρά τις εκκλήσεις της αστυνομίας γιατί δεν ήθελαν να χάσουν την σειρά τους!

Ο δράστης τελικά συνελήφθη και επι τόπου πήγε και ο διοικητής του ΟΑΕΕ ο οποίος έδωσε εντολή να κλείσει για σήμερα το υποκατάστημα αφού οι υπάλληλοι ήταν σε κατάσταση σοκ!

Τέτοια περιστατικά μπορεί να επαναληφθούν στο μέλλον αφού οι εργαζόμενοι στον ΟΑΕΕ έχουν προειδοποιήσει με έγγραφό τους τον διοικητή του Οργανισμού οτι το προσωπικό δεν επαρκεί για ν’ ανταπεξέλθει στις ανάγκες των ασφαλισμένων και έτσι αναπόφευκτα θα υπάρχουν μεγάλες καθυστερήσεις στην εξυπηρέτησή τους.

Read More

And More