Σκληρή “επίθεση” της Αθηνάς Οικονομάκου στον Μπουγιούρη!

Έντονα ενοχλημένη φαίνεται πως είνα η Αθηνά Οικονομάκου με τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μπουγιούρη για τη σχέση και το χωρισμό της. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει επιβεβαιώσει ποτέ τη σχέση της με τον ηθοποιό και δήλωσε πως δεν της αρέσουν αυτά τα “παιχνιδάκια”.

Έτοιμη να δεχτεί οποιοδήποτε σχόλιο γίνει για την προσωπική της ζωή είπε πως είναι η τηλεοπτική Ξένια, η οποία ανέφερε πως το 90% όσων γράφονται για εκείνη ανήκουν στη σφαίρα της φαντασίας. “Δεν με έχει τρομάξει (η δημοσιότητα) γιατί θεωρούσα ότι είναι αναμενόμενο. Από τη στιγμή που μπήκα σ’ αυτόν το χώρο και πήρα έναν πρωταγωνιστικό ρόλο περίμενα ότι θα συμβεί”, είπε σε συνέντευξή της στο “Πρώτο Θέμα” και συμπλήρωσε: “Το 90% αυτών που γράφονται δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Κάποιες σχέσεις που έχουν γραφτεί δεν θα μπορούσαν να ισχύουν για διάφορους λόγους”.
Όσον αφορά, όμως, τις δηλώσεις του Παναγιώτη Μπουγιούρη, ο οποίος παραδέχτηκε τη σχέση και μίλησε με κάποια πικρία για το χωρισμό τους, η ίδια φαίνεται πως έχει εκνευριστεί πολύ. “Θα σου πω απλά ότι εγώ δεν συγκινήθηκα καθόλου. Ποτέ δεν κατάλαβα το λόγο που έγινε αυτό. Μπορώ να σου πω ότι γέλασα! Όταν το είδα είπα: “Ωχ! Τι είναι αυτό;”. Είναι μια σχέση που δεν έχω επιβεβαιώσει ποτέ και ούτε πρόκειται να το κάνω. Αυτό μόνο έχω να πω. Από εκεί και πέρα, ας καταλάβει ο καθένας ό,τι θέλει. Εγώ τέτοια παιχνιδάκια δεν τα παίζω”, τόνισε.

Read More

And More