Α. Οικονομάκου: “Θα διεκδικούσα μόνο έναν άντρα που θα με ήθελε!”

Η πρωταγωνίστρια της “Ζωής της άλλης” αποκάλυψε πόσο έχει αλλάξει η ζωή της μετά την επιτυχία της σειράς και μίλησε για τους άντρες, αλλά και τα δημοσιεύματα που ασχολήθηκαν με την προσωπική της ζωή.

“Τα πάντα θα μου λείψουν όταν τελειώσουν τα γυρίσματα της σειράς. Μέχρι και η περούκα που φοράω αυτά τα δυο χρόνια”, ανέφερε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “HELLO!”.
Μιλώντας για τους άντρες, η Αθηνά Οικονομάκου ανέφερε πως της αρέσει να διεκδικεί μόνο όσους ενδιαφέρονται πραγματικά για εκείνη. “Θα διεκδικούσα μόνον έναν άντρα που θα ήξερα ότι με θέλει, με ποθεί. Ποτέ δεν θα έμπαινα στη διαδικασία διεκδίκησης κάποιου ο οποίος δεν θα ήθελε καμία σχέση μαζί μου και θα μου το έδειχνε ξεκάθαρα. Δεν θα τον πίεζα σε καμία περίπτωση”, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Όσο για το πιο τρελό πράγμα που έχει κάνει για έναν έρωτα είπε: “Έξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας τρελό. Για μένα “τρελό” θεωρείται και η διεκδίκηση. Το πιο υπερβολικό που έχω κάνει είναι να προσπαθήσω να μεταπείσω τον σύντροφό μου, ενώ εκείνος την ίδια ώρα μου έδειχνε ότι η σχέση μας έχει τελειώσει”, συμπλήρωσε.
Τέλος, όσον αφορά τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή, η ίδια αποκάλυψε το εξής: “Στην αρχή θύμωνα με τα δημοσιεύματα για την προσωπική μου ζωή. Βέβαια, αντιλήφθηκα νωρίς ότιο αυτό είναι το παιχνίδι της showbiz και γελάω πια”.
Διάβασε περισσότερα στο “HELLO!”

Read More

And More