Α. Οικονομάκου: ”Ο σύντροφός μου πρέπει να είναι λίγο πατέρας μου κι εγώ λίγο μανούλα”.

Η Αθηνά Οικονομάκου, που επανειλημμένως τονίζει πως δεν πουλάει την προσωπική της ζωή, βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή ”Πρωινό mou” και μίλησε για τις προσωπικές τις στιγμές που απαθανατίστηκαν από φωτογράφο πρόσφατα, καθώς και για την ”απειλή” αυτού.

Σχετικά με τους ανθρώπους, που κατά καιρούς την φωτογραφίζουν κρυφά, είπε: ”Δεν είναι πάντα φωτογράφος. Μπορεί να περπατάς στον δρόμο ή να κάθεσαι σ’ ένα μαγαζί και να τρως και να σε βγάλουν με το κινητό φωτογραφία 5 κοριτσάκια, που κάθονται δίπλα και να τις στείλουνε σε κάποιον. Δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται. Δεν μ’ ενοχλεί το να με τραβήξουν φωτογραφία με κάποιον. Μ’ ενοχλούν αυτά που θα ειπωθούν μετά και θα είναι άσχετα με το ποιος είναι, με το τι κάνει στη ζωή του, με το πόσο καιρό είμαστε μαζί, με το τι κάνω εγώ, με το πώς είμαστε μαζί. Όλα αυτά δεν έχουν σχέσει με δικές μου συνεντεύξεις ή με δικά μου λόγια. O καθένας παίρνει τη φωτογραφία και λέει ό,τι θέλει. Ακόμα κι αν έλεγα, ότι είμαι με τον τάδε η ιστορία δεν θα τελείωνε εκεί. Αυτό είναι το θέμα. Ότι η φασαρία δεν τελειώνει εκεί. Άμα τελείωνε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Από εκεί αρχίζει το κακό.”

Για την ”απειλή” που δέχτηκε από φωτογράφο, δήλωσε ότι: ”Δεν με απείλησε κανείς. Μην τα κάνουμε βαρύγδουπα τα θέματα. Μου είπε ότι ”αν εγώ δεν σε βγάλω φωτογραφία αυτή τη στιγμή και πάω στον εργοδότη μου και του πω ότι ήσουν εδώ με τον φίλο σου και δεν πήρα φωτογραφία, αναγκαστικά στο τέλος, θα με βάλει να έρθω στο σπίτι σου και να σε παρακολουθήσω, για να βγάλω το θέμα.”

Τέλος, για τις μέχρι τώρα σχέσεις της και την συμπεριφορά της μέσα σ’ αυτές, η Αθηνά ανέφερε: ”Ήμουν τυχερή στις σχέσεις μου. Είχα ισορροπημένες σχέσεις πέρα από τους τσακωμούς βέβαια, γιατί είμαι πολύ της έντασης σαν άνθρωπος. Κατά τη διάρκεια της μέρας μιλάω σαν μωρό δίχρονο. Είμαι πολύ μπέμπα. Ο σύντροφός μου πρέπει να είναι λίγο πατέρας μου κι εγώ πρέπει να είμαι λίγο μανούλα”.

Read More

And More