Α. Οικονομάκου: “Μου αρέσουν οι Βραζιλιάνοι!”

Για τον σύντροφό της Ραούλ, τους άντρες και τη σχέση της με τα media μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η τηλεοπτική Ξένια “άνοιξε’ τα χαρτιά της και μίλησε για όλους και για όλα…

Η 25χρονη ηθοποιός παραδέχτηκε ότι είναι “νευρική”, “δοτική”, αλλά και αρκετά ζηλιάρα. “Είμαι αρκετά ζηλιάρα όταν μου δοθεί δικαίωμα. Όχι έτσι γενικά και αόριστα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός.
Η ίδια αναφέρθηκε στον σύντροφό της, αποκαλύπτοντας γιατί της αρέσουν οι Βραζιλιάνοι περισσότερο από τους Έλληνες. “Οι Βραζιλιάνοι δεν έχουν αυτά τα λόγια του Έλληνα, τις υπερβολές, είναι πιο ξεκάθαροι”, είπε και πρόσθεσε: “Αυτό που μου την σπάει είναι να μου μιλήσεις ξαφνικά απότομα με αγένεια και ασέβεια λες και γνωριζόμαστε χρόνια… Αν γνωρίζω τον άλλο και ξύλο (να μου δώσει), δεν έχω κανένα πρόβλημα!”.
Όσο για τη σχέση της με τα media, η ίδια δήλωσε το εξής: “Όχι δεν τα φοβάμαι, κρατάω τις αποστάσεις μου… Με κουράζει το ότι λέγονται αναληθή πράγματα, όπως για παράδειγμα ότι μου κάηκαν τα μαλλιά, ότι δεν μιλάω με τους συναδέλφους μου, ότι έχω ψωνιστεί. Σε όλους συμβαίνει, το θέμα είναι πόσες αντοχές έχει ο καθένας. Εγώ έχω πολλές αντοχές”.

Read More

And More