Α. Οικονομάκου: “Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης δεν είχε λόγο να μιλήσει για ‘μένα!”

Για τις διαστάσεις που πήρε το θέμα του χωρισμού της με τον Παναγιώτη Μπουγιούρη, κάποιους δημοσιογράφους που την θεωρούν σνομπ και τον έρωτα μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός φωτογραφήθηκε μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της στο θέατρο Νίκο Μουτσινά και μίλησε για όλους και για όλα.

Μιλώντας, αρχικά για το ρόλο της κακιάς, που υποδύθηκε στο Mega, η ίδια ανέφερε σε συνέντευξή της στο “OK!”: “Ευτυχώς με το φυσικό μου μαλλί είμαι άλλος άνθρωπος και δεν με σκέφτονται μόνο για το ρόλο της κακιάς. Θα προσπαθήσω όταν κάνω κάτι στην τηλεόραση να είναι διαφορετικό, αν και στην εποχή μας δεν έχεις πολλές επιλογές” και πρόσθεσε: “Είμαι ακόμη στην αρχή της καριέρας μου. Μια επιτυχία έχω κάνει και αν δεν κάνω και δεύτερους και τρίτους ρόλους δεν θα μάθω”.
Για τους φωτογράφους και τα σχόλια ορισμένων που την αποκαλλούν “σνομπ”, η Αθηνά δήλωσε: “Όταν θα έρθουν κάποιοι δημοσιογράφοι και το πρώτο που θα μου ζητήσουν είναι να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, δεν θα απαντήσω, γιατί έχω αποδείξει με τη στάση μου ότι δεν θεωρώ ουσιαστικές αυτές τις ερωτήσεις”.
Όσον αφορά τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και τις διαστάσεις που πήρε ο χωρισμός τους, η γνωστή ηθοποιός είπε: “Θεωρώ ότι δεν υπήρχε κανένας λόγος να το κάνει ο Παναγιώτης και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί είπε αυτά που είπε. Από εκεί και πέρα δεν θα του ζητήσω το λόγο. Ο καθένας έχει τη δική του προσωπικότητα και μπορεί να πει ό,τι θέλει για τη ζωή του. Για μένα δεν υπήρχε κανένας λόγος να μιλήσει για εμένα, ούτε να αναφέρει τη σχέση από τη στιγμή που δεν είχαμε καμιά επαφή”.
Διάβασε περισσότερα στο “ΟΚ!”

Read More

And More