Πίσω στην κορυφή της σελίδας
04.12.2011 | 08:44

Α. Οικονομάκου: “Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα καθαρά για την εξωτερική μου εμφάνιση!”

Α. Οικονομάκου: “Τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα καθαρά για την εξωτερική μου εμφάνιση!”
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Η Αθηνά Οικονομάκου αποκάλυψε ότι η εμφάνισή της την έχει βοηθήσει αρκετά στο να πάρει ένα ρόλο, ότι την έχουν φλερτάρει γυναίκες, ότι σιχαίνεται την απιστία αλλά και ότι ζηλεύει πολύ σε μία σχέση!
 
Η γνωστή ηθοποιός δήλωσε πως η εμφάνισή της της έχει ανοίξει πόρτες: “Ειδικά στο συγκεκριμένο επάγγελμα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Ξέρω ότι τον πρώτο μου ρόλο τον πήρα καθαρά για την εξωτερική μου εμφάνιση. Δεν είχα αποφοιτήσει καν από τη δραματική σχολή και δεν είχα καθόλου εμπειρία. Για τις υπόλοιπες δουλειές μου όμως, δεν μέτρησε η εμφάνισή μου. Το παν είναι ο επαγγελματισμός και το πόσο καλό παιδί είσαι.”
 
Η Αθηνά είπε ότι την έχουν φλερτάρει και γυναίκες: “Έχει τύχει. Με κομπλάρει λίγο γιατί δεν ξέρω πως να το αντιμετωπίσω. Δεν θέλω να κάνω τον άλλον να νιώσει άσχημα και να στενοχωρηθεί. Δεν συνέβη κάτι που να με προσβάλει, να με ενοχλήσει.”
 
Η ίδια αποκάλυψε ότι δεν έχει απιστήσει ποτέ: “Ποτέ. Σιχαίνομαι την απιστία. Δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει. Αν έχει γίνει καλύτερα που δεν το έμαθα. Δεν είναι καθόλου ωραίο.”
 
Τέλος δήλωσε ότι ζηλεύει πολύ σε μία σχέση: “Ζηλεύω πολύ. Είμαι κτητική και έχω εμμονές. Όταν νιώθω ότι κάτι δεν πάει καλά, γίνομαι εκδικητική χωρίς να το θέλω” και συνέχισε λέγοντας ότι έχει κλάψει για άντρα: “Αλίμονο αν δεν είχα κλάψει! Πολλές φορές έχει τύχει.”


Διάβασε περισσότερα στο "Eγω" που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 22:13

Top 10