Α. Οικονομάκου: ”Στην προσωπική μου ζωή είμαι αγρίμι!”

Φιλοξενούμενη το πρωί του Σαββάτου στην εκπομπή ”Μες στην καλή χαρά”, ήταν η Αθηνά Οικονομάκου. Η γνωστή ηθοποιός, λοιπόν, μίλησε στην Ναταλία Γερμανού και την υπόλοιπη παρέα για τον γάμο, τις ερωτικές σκηνές στην τηλεόραση και το θέατρο, την ”Ξένια” και τη σχέση της με τους άντρες.

Όσον αφορά στο φινάλε της ”Ζωής της Άλλης” που πήρε ποικίλα σχόλια
”Έλαβα πολλά σχόλια για το φινάλε. Ο καθένας είναι ανάλογα με τα γούστα του… Εμένα μου άρεσε το φινάλε! Ήταν μη αναμενόμενο που έγινε συμπαθής η Ξένια! Θα μου λείψει.. Η πολύ γλυκούλα και πολύ αθώα σαν ρόλος δεν μου αρέσει, αλλά θα ήθελα κάτι κωμικό… Ήταν μεγάλο σχολείο αυτά τα δυόμισι χρόνια. Πλέον δεν με φοβίζει τίποτα στον φακό!”

Για τις ερωτικές σκηνές
”Δεν νιώθω άνετα σε μια ερωτική σκηνή. Το γυμνό με τρομάζει πιο πολύ. Στο θέατρο όμως έχει μια πρόοδο, ενώ στην τηλεόραση είναι πιο απότομα. Δεν μου αρέσει! Και με το γυμνό, αν δεν υπήρχε απαραίτητος λόγος, θα έλεγα όχι”.

Στην προσωπική της ζωή…
”…Είμαι αγρίμι. Φωνάζω, τσακώνομαι. Δεν είμαι κακιά, είμαι γκρινιάρα”.

Για τις σχέσεις της με τους άντρες
”Δεν μου αρέσουν οι επιθετικοί άνδρες. Εγώ είμαι πολύ του σπιτιού, πολύ συναισθηματική, πολύ δοτική, κλαίω εύκολα… Και ξαφνικά λένε “τι έχει αυτή εδώ;”… Δεν υπάρχει περίπτωση, όχι να μιλήσω, ούτε να κοιτάξω έναν άντρα… Είναι θέμα τύχης να βρεις τον σωστό σύντροφο”.

Read More

And More