Γνωστός πολιτικός δηλώνει πως τον αντιπροσωπεύει το καινούριο τραγούδι του Ν. Οικονομόπουλου!

Το καινούριο τραγούδι του Νίκου Οικονομόπουλου με τίτλο “Που..να στην ψυχή” έχει γίνει επίκεντρο συζητήσεων. Κάποιοι βιάστηκαν να το λογοκρίνουν και να πουν ότι είναι απαράδεκτο να κυκλοφορεί ένα τέτοιο τραγούδι. Κάποιοι άλλοι το υπερασπίσθηκαν με σθένος.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε πως δεν έχει κανέναν σκοπό να προσβάλει με το τραγούδι αυτό τις γυναίκες. Το τραγούδι αυτό απευθύνεται στους άντρας ή σε κάποιους από αυτούς που, σύμφωνα με τον τραγουδιστή έχουν περάσει δύσκολα στην ερωτική τους ζωή.

Ένας από αυτούς που τους αντιπροσωπεύει το νέο τραγούδι είναι και ο πρώην περιφερειάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο οποίος βάζει στον ρόλο της γυναίκας που περιγράφουν οι στίχοι την πολιτική!

Ο κος Ψωμιάδης μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου δήλωσε πως δεν τον ενόχλησε καθόλου το τραγούδι, αντίθετα εκφράζει και ακτινοβολεί την πραγματικότητα.

“Ο στίχος εμένα προσωπικά με εκφράζει ως πολίτη, ως αγανακτισμένο, ως πολίτη και πολιτικό που πρέπει να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό και από τα νιάτα της Ελλάδας. Η δική μου γενιά των πολιτικών εξευτέλισε την Ελλάδα, πούλησε την Ελλάδα και τα τα όνειρα των νέων παιδιών”, συνέχισε ο ίδιος.

Άκου το απόσπασμα από την εκπομπή του Σπύρου:

Read More

And More