Ν. Οικονομόπουλος: Απαντά για το αν καβάλησε το καλάμι και για το τραγούδι που “βρίζει” τις γυναίκες!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος που αυτή την περιόδο εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο “Fever”, μέσα από μια ειλικρινή συνέντευξη μίλησε για τα ριάλιτι, την δημοσιότητα και το πως έχει καταφέρει να κρατάει την προσωπική του ζωή μακριά
από τα φώτα της δημοσιότητας.
Πώς κατάφερε να αποτινάξει από πάνω του την ταμπέλα του ριάλιτι;
“Εγώ δεν πήγα πότε σε ριάλιτι, πήγα σε ένα talent show έτσι το έβαλα στο μυαλό μου. Πήγα να δείξω τις φωνητικές μου δυνατότητες κι αυτό που έχω να δώσω. Από εκεί και έπειτα κάνω αυτό που κάνω μέχρι τώρα, τώρα για πόσο θα διαρκέσει δεν ξέρω εγώ θα προσπαθήσω να διαρκέσει όσο περισσότερο γίνεται. Δεν αποτινάσσω τίποτα από πάνω μου, από εκεί ξεκίνησα από εκεί με γνώρισε ο κόσμος”, δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιόδικο “Glam”.
Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην επιτυχία και αν ένιωσε πότε ότι καβάλησε το καλάμι: ” Όχι, ποτέ δεν συνέβη αυτό. Όταν ένας καλλίτεχνης κάποια στιγμή έχει μια ανοδική πορεία μια αρκετά μεγάλη επιτυχία αλλάζει το πώς τον βλέπουν οι άλλοι. Ο κόσμος σε βλέπει πιο έντονα δικό του, σε βλέπει ιδιοκτησία του. Αν κάποια στιγμή απομακρύνθεις όχι ότι ψωνίστηκες απλά μπορεί να αισθάνεσαι λόγω φόρτου εργασίας κουρασμένος… Εγώ δεν καβάλησα το καλάμι και ούτε πιστεύω ότι θα το καβαλήσω ποτέ. Είμαι και νέος 27 στα 28 αφού δεν το καβάλησα τώρα, πότε θα το καβαλήσω; Στα 40″;
Στην ερώτηση αν τον ενοχλεί ή τον κολακεύει να τον θεωρούν το νέο Γιάννη Πλούταχο ή τον νέο Νότη Σφακιανάκη απάντησε: ” Όχι, δεν με πειράζει καθόλου γιατί είναι και ο ένας και ο άλλος τραγουδιστές καταξιώμενοι στο χώρο. Εγώ θελω να γίνω ο Οικονομόπουλος, είμαι ο Οικονομόπουλος και θα συνέχισω να’ μαι ο Οικονομόπουλος”, αποκάλυψε.
Αισθάνθηκε ποτέ ότι δεν μπορεί να χειριστεί τη δημοσιότητα;
“Όχι, νομίζω ότι τη χειρίζομαι μια χαρά, γιατί το να χειρίζεσαι τη δημοσιότητα σημαίνει να΄σαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που αισθάνεσαι. Όχι εκείνο που πρέπει να κάνεις επειδή είσαι δημόσιο πρόσωπο ή γιατί περιμένουν οι άλλοι κάτι διαφορετικό από σένα”.
Πώς καταφέρνει να μην ασχολούνται με την προσωπική του ζωή;
“Δεν το επιδιώκω και δεν φαίνεται τίποτα γιατί είναι η προσωπική μου ζώη. Δεν θα δείξω πότε γιατί το θεωρώ χαζό” εξομολογήθηκε.
Περίμενε ότι με το τραγούδι ”Π…..α στη ψυχή” θα υπήρχαν τέτοιες αντιδράσεις;
“Ναι, το μόνο σίγουρο είναι ότι μου αρέσει να τραγουδάω την αλήθεια. Όταν η ψυχή μου λέει θέλω να το πω θα το πει… Δεν απευθύνομαι σε όλες τις γυναίκες κι ούτε απευθύνομαι εγώ προσωπικά σε όλες τις γυναίκες. Τα τραγούδια μου δεν είναι τραγούδια μου είναι του κόσμου. Αυτό το τραγούδι αντικατοπτρίζει μια πραγματικότητα που υπάρχει είτε θέλουν κάποιοι να το ακούσουν είτε όχι”.
Του έχει τύχει να το πει ποτέ σε γυναίκα;
“Όχι, δεν μου ‘χει τύχει κι εύχομαι να μην μου τύχει. Αμα τύχει θα το πω από την στεναχώρια μου”.
Πώς αντιμετωπίζει την οικονομική κρίση;
“Δεν αισθάνθηκα ότι έχω κάποιο πρόβλημα εγώ, γιατί θα’ μαι ψεύτης και άπληστος αν πω κάτι τέτοιο. Μου’ χει δοθεί απλόχερα ό,τι ήθελα απλά στεναχωριέμαι πολύ για τους ανθρώπους που έχουν χάσει τις δουλειές του. Είναι ένα αλυσιδωτό πράγμα δεν θα’ χω δουλειά εγώ, δεν θα΄χεις δουλειά εσύ, δεν θα έχει κανένας… Εγώ πρέπει να πω δόξα το Θεό είμαι καλά, όσο μπορώ να βοηθήσω το κάνω”. αποκάλυψε.

Read More

And More