Πίσω στην κορυφή της σελίδας
11.07.2013 | 21:10

Φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας από τον ΟΚΑΝΑ... “Με καθαρή ματιά”!

Φιλανθρωπική έκθεση φωτογραφίας από τον ΟΚΑΝΑ... “Με καθαρή ματιά”!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής & Eπαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) ΟΚΑΝΑ παρουσίασε την Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα: “Με καθαρή ματιά”.
 
Οι συμμετέχοντες δημιουργοί δείχνουν την δική τους οπτική ματιά μέσα από αυτή την περιπλάνηση…
 
15 συμμετέχοντες στο Τμήμα “Τεχνικές λήψης φωτογραφίας και εισαγωγή στην ψηφιακή εικόνα” και στο Τμήμα “Σχεδιασμός και κατασκευή χειροποίητων κοσμημάτων” είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τα δημιουργήματα τους, που εντυπωσίασαν όσους παρευρέθηκαν.

 
Ο Σόλωνας Μάλκας είναι ένας από τους 15 συμμετέχοντες που ανακάλυψε το ταλέντο του στην φωτογραφία όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες.

 
Το Εξειδικευμένο Κέντρο Κοινωνικής και Επαγγελματικής Ένταξης (ΕΚΚΕΕ) του Οργανισμού κατά των ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κύριο στόχο του έχει την κατάρτιση και την εξειδίκευση σε ποικίλους επαγγελματικούς τομείς των υπό απεξάρτηση ή των απεξαρτημένων από ουσίες ατόμων, με στόχο την ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο και την αγορά εργασίας. Παράλληλα το ΕΚΚΕΕ παρέχει συνοδευτικές υποστηρικτικές υπηρεσίες, ενημέρωση και κινητοποίηση για συμμέτοχη στο πρόγραμμα, επαγγελματικό προσανατολισμό, ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική για την ενίσχυση κοινωνικών δεξιοτήτων επικοινωνίας και συναλλαγής με υπηρεσίες, εργοδότες και γενικότερα τον εργασιακό χώρο.

 
Ταυτόχρονα, επιδιώκεται η ευαισθητοποίηση των επαγγελματικών φορέων, των επιχειρήσεων και των εργοδοτών ώστε όσοι ολοκληρώνουν την εκπαίδευση τους να μπορούν να ενσωματωθούν και να βρουν εργασία.
 
Δες φωτογραφίες:Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10