Φ. Ολάντ: Και οι 3 γυναίκες του μαζί! Στην ίδια εκδήλωση η πρώην σύζυγος, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και η ερωμένη του!

Αυτό και αν είναι ειρωνεία… Οι τρεις γυναίκες του Φρανσουά Ολάντ είχαν βρεθεί μαζί στην ίδια εκδήλωση πριν από 2 χρόνια. Πρόκειται για την περίοδο της προεκλογικής εκστρατείας του Γάλλου Προέδρου το 2012, όπου η πρώην σύζυγός, η σύντροφός του και η ερωμένη κάθονταν σε απόσταση αναπνοής η μια από την άλλη.
Στη φωτογραφία ντοκουμέντο που κάνει το γύρο του κόσμου ο Φρανσουά Ολάντ ανταλλάζει μια θερμή χειραψία και κοιτά στα μάτια την αγαπημένη του και μετέπειτα Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Valerie Trierweiler. Η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του Segolène Royal κάθεται λίγα καθίσματα πιο δίπλα στα αριστερά της φωτογραφίας, ενώ πίσω και δεξιά ντυμένη στα μαύρα είναι η ερωμένη του και γνωστή ηθοποιός Julie Gayet.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε πως το σκάνδαλο με τον Γάλλο Πρόεδρο είναι το πρώτο θέμα συζήτησης στα ξένα ΜΜΕ και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολάντ φαίνεται πως ήθελε να χωρίσει την Valerie για να είναι με την Julie. Αυτό που τον εμπόδισε όμως ήταν η αντίδραση της πρώτης, που κατέρρευσε μετά την αποδοχή της απιστία του Ολάντ και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.

Valerie Trierweiler και Φρανσουά Ολάντ

Η πέτρα του σκανδάλου Julie Gayet

Segolène Royal

Read More

And More