Ο. Χοψονίδου – Β. Σπανούλης: Πανηγύρισαν αγκαλιά τη νίκη του Ολυμπιακού! Φωτογραφίες

Τη νίκη του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα πανηγύρισε χθες σύσσωμη όλη η ομάδα των ερυθρολεύκων στο Νίκο Βέρτη. Οι γνωστοί μπασκετμπολίστες βρέθηκαν στο Fantasia με τις συντρόφους τους και διασκέδασαν ως το πρωί.
Μετά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη στην Ευρωλίγκα κάνοντας ολική ανατροπή κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο derby των αιωνίων με 82-76 και βρέθηκε για ακόμη μια φορά πρώτο τραπέζι πίστα στον Βέρτη.

Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου έκαναν την πρώτη τους επίσημη βραδινή έξοδο, μετά τη γέννηση του μωρού τους και βρέθηκαν στο νυχτερινό κέντρο για να γιορτάσουν αγκαλιά. Η Ολυμπία που πριν λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το δεύτερο μωράκι της, μπορεί να μην κατάφερε να βρεθεί στην Κωνσταντινούπολη για τη Ευρωλίγκα, αυτήν τη φορά όμως ήταν από τους πρώτους που έκατσε στις κερκίδες για να εμψυχώσει τον σύζυγό της.

Ακόμη, στην παρέα τους ήταν ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, χωρίς την Μαρία Τσουρή που βρίσκεται στον τελευταίο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά και ο Γιώργος Πρίντεζης με την σύντροφό του Βιβή Τσιάμη.
Δες φωτογραφίες:

Βασίλης Σπανούλης, Ολυμπιά Χοψονίδου

Βιβή Τσιάμη, Γιώργος Πρίντεζης

Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης Αγγελόπουλος με την σύζυγό του Ελευθερία Κούκου

Παναγιώτης Βασιλόπουλος

Read More

And More