Τι είπε το “Πρωινό Ant1” για τη συνέντευξη της Δ. Ολυμπίου στο TLIFE

Θόρυβο έχει προκαλέσει τις τελευταίες μέρες η αποχώρηση της Δέσποινας Ολυμπίου από το “Just the two of us” το οποίο θα παρουσιάσει η Ζέτα Μακρυπούλια. Το γεγονός ότι η γνωστή τραγουδίστρια ήταν η πρώην αγαπημένη του Μιχάλη Χατζηγιάννη, φαίνεται πως ήταν ο ανασταλτικός παράγοντας για να βρεθεί κάτω από την ίδια στέγη με την Ζέτα.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η Δέσποινα Ολυμπίου με συνέντευξή της στο TLIFE, αν και αρχικά είχα κάνει συζητήσεις για τη συμμετοχή της στο show και είχε κανονίσει να συμμετάσχει, μετά την ανακοίνωση του ονόματος της Ζέτας Μακρυπούλια στο τιμόνι του “Just”, συνεργασία με το μεγάλο κανάλι έλαβε τέλος. Μάταια προσπάθησε η Δέσποινα να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη του show. (Δες εδώ τη συνέντευξή της στο TLIFE).
Σχολιάζοντας αυτήν τη συνέντευξή της, ο Γιώργος Λιάγκας δήλωσε στο “Πρωινό Ant1”: “Πολύ καλά έπραξε το MEGA και έκοψε την Ολυμπίου από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Είναι άλλο brand η Ζέτα Μακρυπούλια, άλλο brand η Δέσποινα Ολυμπίου. Συμπαθεστάτη, εξαιρετική τραγουδίστρια, θα ήταν πολύ άκομψο όμως να καπελώσει το παιχνίδι η οποιαδήποτε κόντρα της Μακρυπούλια με την Ολυμπίου. Αν εγώ είμαι το MEGA και πρέπει να επιλέξω, εσύ τι θα έβαζες ρε Σάσα μου”.

Την ίδια στιγμή στο “Πρωινό mou”, ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέφερε πως κάθε φορά σε τέτοια μεγάλα shows, γίνονται συζητήσεις με πολλά πρόσωπα μέχρι να καταλήξουν στους συμμετέχοντες.
Από τη μεριά της η Έλενα Κατραβά σε δήλωσή της σε καθημερινή εφημερίδα είπε: ‘Η κυρία Ολυμπίου ήθελε να έρθει στο “Just the 2 of us”, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω ραντεβού μαζί της”.

Read More

And More