Φρίκη από την απολογία του Ολλανδού που μακέλεψε τον 12χρονο: “Νόμιζα ότι τον σκότωσα και τον πέταξα στο χωράφι”

Μετανιωμένος εμφανίστηκε αργά το μεσημέρι, μετά από πολύωρη κατάθεση στους αστυνομικούς ο 20χρονος κλόουν της συμφοράς, όπως μεταδίδει και το prismanews.gr! Ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που μακέλεψε το 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία επί ώρες κατέθετε στα πλαίσια της προανακριτικής διαδικασίας στους αξιωματικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου μέχρι να καταλήξει, σύμφωνα με πληροφορίες, να ζητήσει συγνώμη και να δηλώσει μετανιωμένος για την άθλια πράξη του.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ο 20χρονος, που κατέθεσε χωρίς δικηγόρο αφού δεν έχει και αναμένεται να του οριστεί την Πέμπτη μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης από τον εισαγγελέα, περιέγραψε λεπτό προς λεπτό στους αστυνομικούς όλα όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα στο ξενοδοχείο του Ανισαρά και που έστειλαν μία ανάσα από το θάνατο το 12χρονο αγόρι που ήρθε στη χώρα μας για λίγες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς με τη μητέρα του.
Οι πληροφορίες αυτές αναφέρουν πως ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι η τσάντα με το λάπ τοπ και το κινητό του μικρού Ρώσου έφτασε στα χέρια του από άλλον πελάτη του ξενοδοχείου, γαλλικής υπηκοότητας που τη βρήκε κάπου παρατημένη.

Read More

And More