Ολυμπία Χοψονίδου: Πανηγύρισε με την αδελφή της για τη νίκη του Σπανούλη και του Ολυμπιακού!

Τι κι αν η κοιλιά της έχει φουσκώσει πολύ και γεννά σε λίγες εβδομάδες, η Ολυμπία Χοψονίδου βρέθηκε και πάλι στο γήπεδο με τα παιδιά της για να στηρίξει τον σύζυγό της Βασίλη Σπανούλη και να πανηγυρίσει για τη νίκη του Ολυμπιακού.

Οι ερυθρόλευκοι σήκωσαν το βράδυ της Κυριακής την κούπα και πανηγύρισαν το 11ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, επικρατώντας και στο 3ο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με 93-74. Ο αρχηγός μάλιστα, Βασίλης Σπανούλης σημείωσε 23 πόντους πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες εμφανίσεις σε παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @olympiachop στις

Από κοντά του όμως, δεν έλειψε και η οικογένειά του… Η Ολυμπία με λευκό ραντάκι που άφηνε να φανεί η φουσκωμένη κοιλιά της, τα αγόρια της (που στο τέλος του αγώνα “πήδηξαν” στην αγκαλιά του μπαμπά τους για να σηκώσουν μαζί την κούπα) και φυσικά η αδελφή της Βαλέρια βρέθηκαν στις πρώτες θέσεις στις κερκίδες και δεν σταμάτησαν να εμψυχώνουν την ομάδα.

Στο ΣΕΦ, εκτός από την Ολυμπία βρέθηκαν και άλλοι επώνυμοι. Ανάμεσά τους ο Χρήστος Χολίδης, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Γιώργος Ανδρίτσος, ο Τζώνυ Καλημέρης και άλλοι!


Δες φωτογραφίες:

Η Ολυμπία με τα αγόρια και τον Χρήστο Χολίδη

Η selfie με τη Βαλέρια Χοψονίδου:


Το video του Γιώργου Ανδρίτσου:

We are back…..

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Giorgos Andritsos (@giorgos_andritsos) στις

Read More

And More