Πίσω στην κορυφή της σελίδας
28.11.2010 | 15:43

Ηθοποιός πρόλαβε τον καρκίνο χάρη σε ένα one night stand!

Ηθοποιός πρόλαβε τον καρκίνο χάρη σε ένα one night stand!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο Sean Lock είναι ένας από τους πιο διάσημους κωμικούς στην Μεγάλη Βρετανία. Μάλιστα, είναι από τους λίγους που κατάφερε να γεμίσει ένα ολόκληρο γήπεδο ποδοσφαίρου, με θαυμαστές που ήθελαν να παρακολουθήσουν το show του.  Πρόσφατα εξομολογήθηκε την περιπέτεια της υγείας του και πως μια βραδιά περιστασιακού σεξ, ήταν ικανή να του σώσει τη ζωή.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Sean δεν ήταν πάντοτε διάσημος. Έτσι, ως νεαρός που μάλιστα είχε "απαρνηθεί" το πανεπιστήμιο, αποφάσισε να δουλέψει στην οικοδομή. Εκεί, όπως αναφέρει και ο ίδιος, κανείς δεν σκέφτηκε ποτέ να προφυλαχτεί από τον ήλιο. "Ακόμη και να ήθελα, δεν είναι εύκολο να πεις στον οικοδόμο που δουλεύει μαζί σου, συγνώμη φίλε, μπορείς να μου απλώσεις αντηλιακό στην πλάτη;" ανεφέρει με χιούμορ. Χωρίς καμία προφύλαξη ο Sean αλλά και οι άνθρωποι που εργάζονταν μαζί του, παρέμεναν εκτεθειμένοι για ώρες στον ήλιο. Κι αν ο ήλιος της Αγγλίας δεν είναι τόσο λαμπερός και δυνατός όπως ο ελληνικός, μπορεί παρόλα αυτά να προκαλέσει σοβαρά δερματικά προβλήματα.

Λίγα χρόνια αργότερα και κατά τη διάρκεια μια τυχαίας ερωτικής συνεύρεσης με μια γυναίκα, ο κ. Lock ήρθε αντιμέτωπος με την πραγματικότητα. Η σύντροφός τους (για εκείνο και μόνο το βράδυ), παρατήρησε ένα μεγάλο μαύρο στίγμα στην πλάτη του. Ο κωμικός επισκέφτηκε έναν δερματολόγο, ο οποίος και αφαίρεσε το κομμάτι αμέσως. Όπως αποδείχθηκε από τη βιοψία, επρόκειτο για μελάνωμα - δηλαδή καρκίνο του δέρματος - το οποίο αν δεν αφαιρούνταν μπορεί να είχε ολέθριες συνέπειες. "Αν δεν το είχε παρατηρήσει κάποιος τρίτος, εγώ δεν θα το έβλεπα ποτέ.  Ήταν ένα σημάδι στην πλάτη που δεν μου προκαλούσε ούτε καν φαγούρα!" εξηγεί ο ίδιος ο Sean.
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10