Onirama: Κάλεσαν στο party τους τον Robbie Williams, τον John Travolta και τον Batman!

Το βράδυ του Σαββάτου οι Onirama ετοιμάζουν ένα ξεχωριστό party με καλεσμένους -όπως βλέπεις στις παρακάτω φωτογραφίες- τον Robbie Williams, τον John Travolta και τον Batman! Θα πραγματοποιηθεί στο hot spot της πόλης όπου συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους, μετά από 5 μήνες επιτυχίας.

Ο αρχικός προγραμματισμός προέβλεπε φινάλε στο τέλος Μαρτίου αλλά το party δεν σταματά και το δυναμικό συγκρότημα επέλεξε ένα ξεχωριστό τρόπο να μας το ανακοινώσει μέσα από τα social media!


Μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβασαν στον λογαριασμό τους στο instagram αποδεικνύουν την χιουμοριστική διάθεση και το κέφι που τους χαρακτηρίζει και που βγαίνει και στις εμφανίσεις τους.


Δεν είναι τυχαίοι και οι“καλεσμένοι” τους καθώς αυτό τα party στο γνωστό στέκι του Κολωνακίου έχουν πολύ ενέργεια (όπως τα live του Robbie), πολύ χορό (εμπνευσμένο από τις φιγούρες του John) και κρατάνε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες (γιατί αυτές κυκλοφορούν οι Batman & Robin).


Θα συνεχίσουν να ξεσηκώνουν το κοινό της Αθήνας με το ανατρεπτικό τους πρόγραμμα και τον Απρίλιο, για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων!

Το TLIFE είχε “τρυπώσει” στις πρόβες τους και ανέκρινε -μέσα σε έξι λεπτά- μαζί με τους Onirama των frontman τους, Θοδωρή Μαραντίνη.

Read More

And More