Τι σχέση έχουν οι Onirama με την πρώτη ελληνική ταινία σε 3D;

Εδώ και λίγες εβδομάδες, έχουν ξεκινήσει σε ιστορικούς χώρους και κτίρια της πόλης τα γυρίσματα για την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου που θα προβληθεί σε 3D. Ο “Μαγικός Καθρέφτης” είναι μία απολαυστική κωμωδία με ανατρεπτικές παρεξηγήσεις. Τι σχέση όμως έχουν με αυτήν οι Onirama; Γιατί ο frontman τους, Θοδωρής Μαραντίνης ποζάρει χαμογελαστός με τη φίλη του την “Κλυταιμνήστρα”;

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @thodorismarantinis στις


Το δυναμικό συγκρότημα θα συμμετέχει στην ταινία με το δικό του τρόπο αφού θα ερμηνεύσει το τραγούδι τον τίτλων. Άλλωστε πάντα φροντίζουν να αφήνουν το αποτύπωμά τους σε πρωτότυπα project!

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα είναι οι Μάκης Παπαδημητρίου, η Ζέτα Δούκα, η Ελένη Κοκκίδου και ο Κώστας Κόκλας.


Μία γεύση από τα γυρίσματα, που θα διαρκέσουν συνολικά δύο μήνες, μας έδωσε μέσα από τα social media και η Αθηνά Οικονομάκου η οποία συμμετέχει.


Έξι χρόνια μετά την ταινία “Νήsos”, η επιτυχημένη ομάδα επιστρέφει με ένα νέο project. Tο σενάριό της υπογράφουν η Έλενα Σολωμού και ο Κωστής Παπαδόπουλος, τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Χρήστος Δήμας, ενώ η παραγωγή είναι του Γιάννη Ιακωβίδη.

Λίγα λόγια για το story
Το πρωί έφορος αρχαιοτήτων, το απόγευμα υπάλληλος σε βενζινάδικο. Αυτή είναι η πληκτική καθημερινότητα του 35χρονου Κλεάνθη (Μάκης Παπαδημητρίου). Από τη μέρα που θα ανακαλύψει έναν «μαγικό καθρέφτη» (Κώστας Κόκλας) που πραγματοποιεί και τα πιο τρελά όνειρα, ο Κλεάνθης αρπάζει την ευκαιρία να ζητήσει αυτό που θα αλλάξει τη ζωή του για πάντα. Έχει μάλιστα τη δυνατότητα να επαναδιατυπώσει την ευχή του όσες φορές θέλει. Οι επιθυμίες του θα εκπληρωθούν, όμως αυτό δεν είναι αρκετό. Υπάρχει πάντα κάτι που του διαφεύγει και ο Κλεάνθης δεν μπορεί να βρει την πραγματική ευτυχία πουθενά. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζει.

Η ταινία «Ο Μαγικός Καθρέφτης» θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις αρχές του 2016 από τη Feelgood Entertainment.

Read More

And More