Onirama: Η ιδιαίτερη σχέση που έχουν με το World party!

Μια ακόμη ανατρεπτική συνεργασία έκαναν οι Onirama. Το δυναμικό συγκρότημα ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της εκπομπής του Alpha “World party” και μόλις σήμερα κυκλοφόρησε το επίσημο video clip του. Στο “World party (The Yolo Song)” έχει γράψει στίχους και μουσική ο frontman του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης.

Πρόκειται για το πρώτο αγγλόφωνο single τους και μας παρουσίασαν και το εντυπωσιακό του εξώφυλλό του μέσα από τον λογαριασμό τους στο instagram.


Το νέο τραγούδι των Onirama ξεχωρίζει για τον ανεβαστικό του ρυθμό και σίγουρα θα αποτελέσει αγαπημένο μέρος των καλοκαιρινών εμφανίσεων που ετοιμάζει το αγαπημένο συγκρότημα. Είναι ένα καλοκαιρινό κομμάτι που προκαλεί έντονα συναισθήματα και σε παρασύρει σε ένα… party!

Αποτυπώνει την ενέργεια των Onirama και αυτό φαίνεται και μέσα από το εκρηκτικό τους video clip που φέρει την σκηνοθετική υπογραφή του Γιάννη Παπαδάκου.

Τα γυρίσματα έγιναν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε κεντρική περιοχή της Αθήνας και το αποτέλεσμα μπορείς να το δεις παρακάτω!

Η συνεργασία αυτή δεν είναι ο μοναδικός λόγος που έχει φέρει κοντά τους Onirama με τους συντελεστές του“World party”. O Γιώργος Μαυρίδης, που παρουσιάζει την ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη, είναι αυτός που έχει “χτυπήσει” τα τατουάζ στο κορμί του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το σχέδιο μάλιστα, που είδαμε και στο viral video art για το “Μεθυσμένο τατουάζ“, ολοκληρώθηκε πριν από μερικούς μήνες και ο ταλαντούχος και διεθνώς αναγνωρισμένους tattoo artist μοιράστηκε την χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις περισσότερα για την ενασχόληση του Γιώργου Μαυρίδη με τα τατουάζ

Read More

And More