Onirama: To εντυπωσιακό teaser του νέου τους clip με guest έκπληξη!

Στο TLIFE αγαπάμε Onirama, το έχεις καταλάβει. Είναι ένα από τα μακροβιότερα boy band της χώρας μας και έχει καταφέρει να έχει μια σταθερή πορεία. Και κάθε φορά να κάνει την διαφορά! Αν δει το teaser για του νέου τους video clip θα καταλάβεις ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε.

Πρόκειται για ένα βίντεο ενός λεπτού σου δίνουν μια ιδέα από την επιβλητική ατμόσφαιρα που επικρατεί στο clip για το νέο ερωτικό τους τραγούδι “Ε, και;”. Το νέο single που είναι γεμάτο ενέργεια και ένταση είναι μία διασκευή του ιταλικού “La differenza tra me e te” σε μουσική του Tiziano Ferro, τους στίχους έγραψαν η Σάννυ Μπαλτζή και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Πίσω στο θέμα μας όμως! Το teaser που θα δεις παρακάτω μόνο εντύπωση και αγωνία μπορεί να σου προκαλέσει. Σαν να βλέπεις ένα trailer για μία κινηματογραφική ταινία και μπορούμε να πούμε ότι είναι ίσως το καλύτερό τους μέχρι σήμερα. Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος ενώ έχει και δύο guest έκπληξη…

Ο αγαπημένος των κοριτσιών Δημήτρης Λαγιόπουλος, που έχουμε γνωρίσει καλύτερα μέσα από την συμμετοχή του στο “Μες την καλή χαρά” και η ηθοποιός Δήμητρα Μπιθαρά.

Για πές! Εσένα πώς σου φαίνεται;

Read More

And More