Onirama: Πάρε μία γεύση από το νέο video clip για το τραγούδι “Μια Βόλτα”

To νέο τραγούδι των Onirama θα είναι το soundtrack της νέας σειράς του Mega “Το σπίτι της Έμμας”. Πρόκειται για το “Μια βόλτα” που είναι ο προπομπός ενός νέου CD με 11 νέα τραγούδια που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Minos EMI.

Τα γυρίσματα για το video clip του κομματιού ολοκληρώθηκαν πριν από λίγες μέρες (δες εδώ backstage) και μπορείς να πάρεις μία γεύση από τις εκπλήξεις που σου επιφύλαξε το αγαπημένο σου συγκρότημα από το teaser του!

Το νέο single, με τίτλο “Μία Βόλτα” είναι σε μουσική του Θοδωρή Μαραντίνη, ενώ τους στίχους έγραψαν ο Σταύρος Σταύρου και ο Θοδωρής Μαραντίνης. Στο τραγούδι αυτό, συμμετέχει και η Ελπίδα, δίνοντας την δική της ζεστασιά στο τραγούδι!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μιλώνας στο TLIFE για τη νέα τους δισκογραφική δουλειά είπε: “Ένα άλμπουμ διαφορετικό από τα προηγούμενα, πιο εσωτερικό με ιδιαίτερα μουσικά στοιχεία και απρόσμενες συμμετοχές που μας τιμούν, όπως της Άννας Παναγιωτοπούλου, του Σταμάτη Κραουνάκη, της Ηρώ και της παιδικής χορωδίας Rosarte. Είναι η πιο δημιουργική μας στιγμή έως τώρα δισκογραφικά κι ανυπομονούμε για την κυκλοφορία του”

Πάρε μία γεύση από το teaser που μόλις κυκλοφόρησε!

Διάβασε εδώ όσα μας είπε ο frontman των Onirama, Θοδωρής Μαραντίνης για το αγαπημένο σου συγκρότημα και τα επόμενα επαγγελματικά τους βήματα!

Read More

And More