Πίσω στην κορυφή της σελίδας
14.12.2013 | 19:24

Οι Onirama αφιέρωσαν το τραγούδι τους "Στην Πόλη των Αγγέλων" στα Παιδικά Χωριά SOS

Οι Onirama αφιέρωσαν το τραγούδι τους Στην Πόλη των Αγγέλων στα Παιδικά Χωριά SOS
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Το κοινωνικό πρόσωπο των Onirama αναδεικνύεται για ακόμη μία φορά μέσα από τη νέα Χριστουγεννιάτικη επιτυχία «Στην Πόλη των Αγγέλων». Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα στηρίζει το σπουδαίο έργο των Παιδικών Χωριών SOS προσφέροντας μέρος των εσόδων των ψηφιακών πωλήσεων του Χριστουγεννιάτικου τραγουδιού, το οποίο δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των παιδιών της παιδικής χορωδίας ROSARTE, κι αφιερώνεται στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS και στα παιδιά όλου του κόσμου.

Μέσα από τα αθώα μάτια των λιλιπούτειων πρωταγωνιστών η αγαπημένη μπάντα μας θυμίζει τις αξίες των Χριστουγέννων και της ζωής, το αίσθημα της αγάπης, της ανιδιοτέλειας και της προσφοράς! Ένα τραγούδι σε στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη, όπως και τη μουσική μαζί με τον Γιώργο Κοκονίδη.

Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδας αποτελούν ένα ενεργό πυρήνα της Ελληνικής κοινωνίας και δραστηριοποιούνται, σε πανελλαδική βάση μέσα από λειτουργία προγραμμάτων που στοχεύουν στην αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων που κυρίως πλήττουν τα παιδιά. Σήμερα έχουν να επιδείξουν ένα σημαντικό έργο που έχει πάντα ως στόχο τη φροντίδα και προστασία των παιδιών, με τη δημιουργία κλειστών και ανοιχτών δομών.

Αν θέλεις να στηρίξεις κι εσύ έμπρακτα την προσπάθεια των ONIRAMA κατέβασε το τραγούδι από το i-tunes.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10