Ο “Ονούρ” ήρθε στην Ελλάδα! Δες στο TLIFE φωτογραφίες του Τούρκου πρωταγωνιστή

Στην Ελλάδα ήρθε για ακόμη μια φορά ο Τούρκος ηθοποιός Halit Ergenc, γνωστός και ως τηλεοπτικός “Ονούρ”, ο οποίος είχε επισκεφθεί και στο παρελθόν τη χώρα μας, μαζί με την σύζυγό του. Ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε κατά την επίσκεψή του στη χώρα μας.
Ο γνωστός ηθοποιός που έχει ένα μεγάλο γυναικείο κοινό τόσο στην Τουρκία, όσο και στη χώρα μας γοήτευσε για ακόμη μια φορά με την εμφάνισή του. O Halit ήρθε στην Ελλάδα για να προωθήσει τη νέα του σειρά “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής”, η οποία θα προβληθεί σύντομα στη χώρα μας.

Ο τηλεοπτικός Ονούρ έφθασε στο ελληνικό αεροδρόμιο σήμερα το πρωί και με ένα μεγάλο χαμόγελο, χαιρέτισε τους θαυμαστές του που πήγαν εκεί για να τον υποδεχθούν.
Λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, ο Τούρκος σταρ βρέθηκε στο ξενοδοχείο “Χίλτον” για να φωτογραφηθεί και να δώσει τη συνέντευξη Τύπου. Φορώντας ένα γκρι παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο, ο “Ονούρ” ήταν ιδιαίτερα γοητευτικός, και τράβηξε αμέσως όλα τα βλέμματα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ήταν ιδιαίτερα χαλαρός και ομιλητικός. Αφού ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν εκεί για να τον δουν από κοντά και να του μιλήσουν, δήλωσε ενθουσιασμένος με την αγάπη του κοινού. “Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την αγάπη σας. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι για δεύτερη φορά στην Ελλάδα. Την πρώτη φορα είχα έρθει όταν είχε προβληθεί η σειρά “Χίλιες και μια νύχτες” και τώρα ήρθα να παρουσιάσω τη νέα μου δουλειά”, είπε χαρακτηριστικά.

Η σειρά “Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής” που θα προβληθεί σύντομα στη χώρα μας, αφορά στη ζωή του σουλτάνου της περιόδου ακμής της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και καθώς παρουσιάζει τον Σουλειμάν με όλα του τα ελλαττώματα, δηλαδή τις ερωτικές του περιπέτειες με τις γυναίκες του χαρεμιού, την αγάπη του για το κρασί.
Δες φωτογραφίες του TLIFE από τη συνέντευξη Τύπου:

Read More

And More