Πίσω στην κορυφή της σελίδας
16.11.2010 | 20:59

Θανάτωσαν από λάθος τον σκύλο-ήρωα που έκανε διάσημο η Oprah!

Θανάτωσαν από λάθος τον σκύλο-ήρωα που έκανε διάσημο η Oprah!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Ο σκύλος, που είχε γίνει ήρωας, επειδή είχε προειδοποιήσει τους Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν για έναν βομβιστή αυτοκτονίας, υποβλήθηκε κατά λάθος σε ευθανασία σε ένα καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα. 
 
H Target (Τάργκετ) ένα ημίαιμο ποιμενικό που έγινε διάσημο μέσα από το σόου της Oprah και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για τα ηρωικά της κατορθώματα στο Αφγανιστάν χάθηκε από τους ιδιοκτήτες της και υποβλήθηκε σε ευθανασία χθες Δευτέρα, αφού πέρασε ένα Σαββατοκύριακο στο καταφύγιο.
 
Ο υπάλληλος που πραγματοποίησε την ευθανασία βρίσκεται σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με την διευθύντρια του κέντρου ελέγχου και φροντίδας των ζώων, Ρουθ Στάλτερ.
 
Η υπεύθυνη πάντως δεν διευκρίνισε γιατί ο υπάλληλος προχώρησε στην ευθανασία της Target, αν και ανέφερε ότι δεν ακολουθήθηκαν οι απαιτούμενες διαδικασίες.

 
Σύμφωνα με το σόου της Oprah, η Target, η Sasha και ο Rufus υιοθετήθηκαν από τους Αμερικανούς στρατιώτες στο Αφγανιστάν. Οι τρεις σκύλοι επιτέθηκαν εναντίον ενός βομβιστή αυτοκτονίας που εισέβαλε στο αμερικανικό στρατόπεδο. Η Sasha τραυματίστηκε σοβαρά από την έκρηξη και έπρεπε να υποβληθεί σε ευθανασία. Η Target και ο Rufus επέζησαν και μεταφέρθηκαν στις ΗΠΑ μαζί με τους στρατιώτες.
 
Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10