Oprah Winfrey: Θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς, σε πολυτελές κατάστημα στη Ζυρίχη

Η Όπρα Γουίνφρι είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους ανθρώπους στον πλανήτη και μια απο τις πλουσιότερες γυναίκες επίσης. Όχι για όλους όπως φαίνεται…. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή Entertainment Tonight, σε ένα ταξίδι της στην Ζυρίχη έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς.

Ήμουν στην Ζυρίχη τις προάλλες και μπαίνω σε ένα πολύ γνωστό κατάστημα. Μπορεί να μην ήμουν έτοιμη να βγω στην τηλεόραση αλλά αν με έβλεπε κανείς θα με αναγνώριζε. Φορούσα την φουστίτσα μου την Donna Karan και ένα ωραίο ζευγάρι πέδιλα. Όμως απ’ ότι φαίνεται στην Ζυρίχη δεν βλέπουν το ‘The Oprah Winfrey Show’.

Και συνέχισε: Μπαίνω λοιπόν στο κατάστημα και λέω στην υπάλληλο: Συγγνώμη μπορώ να δω την τσάντα που είναι πάνω από το κεφάλι σας; Και εκείνη μου απαντά: Όχι! Είναι πολύ ακριβή για εσάς.
Η Όπρα Γκέιλ Γουίνφρι, ανακηρύχθηκε η πιο πλούσια αφροαμερικανίδα του 20ου αιώνα και η γυναίκα με την μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο
Η πωλήτρια σύμφωνα με την Όπρα, άρχισε να της δείχνει πιο φθηνές τσάντες. Η Γουίνφρι είπε ότι δεν έκανε φασαρία και έφυγε από το μαγαζί χωρίς να ψωνίσει φυσικά. Πρόσθεσε ότι θα μπορούσε να κάνει φασαρία, αλλά αυτό δεν θα άλλαζε τίποτα. Η Όπρα ήταν στην Ζυρίχη για τον γάμο της αειθαλούς Τίνα Τάρνερ.

Διάβασε ειδήσεις από όλο τον κόσμο στο Newsit

Read More

And More