Ο. Τζιόβας: ”Δουλεύω μπάρμαν τα βράδια γιατί είμαι σπάταλος’!

Ο γοητευτικός ηθοποιός, Ορέστης Τζιόβας και σύντροφος της Κατερίνας Παπουτσάκη, σε συνέντευξή του στο περιοδικό ”Life & Style”, δεν δίστασε να δηλώσει πως, για γυναίκες έχει κάνει πολύ ακραία πράγματα, καθώς κι ότι: ”Είμαι ερωτευμένος. Νιώθω πολύ γεμάτος!” Επιπλέον, παραδέχεται πως το ”φιζίκ του, του έχει ανοίξει πόρτες σε οποιαδήποτε ενασχόλησή του, ακόμα και στην υποκριτική” καθώς κι ότι, ακόμα και σήμερα, δουλεύει ως μπάρμαν τα βράδια, μιας και είναι σπάταλος και τα λεφτά εξανεμίζονται.

Έχει τύχει να του την πέσουν άντρες, προκειμένου να τον βοηθήσουν στην καριέρα του; ”Ναι. Κυρίως το βίωσα στην Αθήνα. Μέχρι να φύγω από Θεσσαλονίκη μου είχε συμβεί μόνο μία φορά. Δεν έχω ταμπού στην θέληση του άλλου να γοητεύεται από το ίδιο φύλο. Έχω και πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Το να γίνεται «μόδα» είναι που με ενοχλεί. Από την άλλη πιστεύω ότι οι σχέσεις μεταξύ ετεροφυλόφιλων είναι δυσκολότερες, εφόσον πρόκειται για δύο διαφορετικούς κόσμους: Του άντρα και της γυναίκας”, είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Έχει σκεφτεί τον γάμο; ”Μα, φυσικά. Έχω δει κιόλας γάμους σε φωτογραφίες!”
Τι θα ήταν ικανός να κάνει για ένα παιδί; ”Θα μπορούσα να τα παρατήσω όλα και να αφιερωθώ στην πατρότητα. Πιστεύω ότι ο ρόλος του πατέρα είναι ο πιο δύσκολος ρόλος. Μάλιστα, όπως έχω συζητήσει με την ψυχολόγο μου πάνω σε αυτό το θέμα, όσο και αν θέλω να μεγαλώσει το παιδί μου με πράγματα που έλειψαν σε μένα, ο πρώτος κώδικας που θα χρησιμοποιήσεις είναι αυτός που έχεις πάρει από το σπίτι σου”.

Read More

And More