Πίσω στην κορυφή της σελίδας
02.02.2012 | 09:35

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Αν είχα την ευκαιρία να φύγω για άλλη χώρα θα το έκανα!

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: “Αν είχα την ευκαιρία να φύγω για άλλη χώρα θα το έκανα!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Για τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που περνά η Ελλάδα, την επιθυμία του να φύγει στο εξωτερικό, αν του δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία και τον έρωτα μίλησε ο Ορφέας Αυγουστίδης.
 
Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος ενσαρκώνει το ρόλο ενός Ιρανού στη θεατρική παράσταση “Κατάδικός μου” με την Ελένη Ράντου μίλησε για όλους και για όλα.

 
“Αν μου δινόταν η ευκαιρία να φύγω για μια χώρα και παράλληλα να μπορώ να ζήσω εκεί, φυσικά και θα το έκανα. Δεν είναι απαραίτητο ή σίγουρο ότι θα ασχοληθώ με την υποκριτική, θα έκανα οτιδήποτε με έκανε να νιώθω καλά. Αλλά, ναι, θα έφευγα”, δήλωσε σε συνέντευξή του στο “Down Town”.
 
Στην ερώτηση, αν είναι γενικά άνθρωπος των ανατροπών απάντησε: “Κάνω ανατροπές, αλλά όχι συχνά. Θέλω να είμαι σίγουρος για κάθε μου κίνηση. Πάντως δεν είμαι από εκείνους που τα τινάζουν όλα στον αέρα. Η τελευταία μου ανατροπή ήταν να παρατήσω τη μηχανή μου και να αρχίσω να κυκλοφορώ με το ποδήλατο”.

 
Πώς νιώθει όταν βρίσκεται σε σχέση; Του δίνει μεγαλύτερη ισορροπία στη ζωή του;
 
“Όχι πάντα, εξαρτάται. Ορισμένες φορές σου δίνει ισορροπία και άλλες νομίζεις ότι ισορροπείς. Παρόλα αυτά, δεν έχω ανάγκη τις σχέσεις για να ισορροπήσω, δεν βλέπω τις σχέσεις ως “δεκανίκια”. Σε κάθε περίπτωση το να είμαι σε μια σχέση με κάνει να νιώθω καλά”.
 
Διάβασε περισσότερα στο “Down Town” που κυκλοφορεί!

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου

LATEST NEWS

Τελευταία ενημέρωση: 16:10

Top 10